Spartaku prija remi protiv Vojvodine, TSC silan u Surdulici

Tim iz Subotice rešio pitanje opstanka

  • 0

Derbi "ravnice" završen je bez pobednika - Vojvodina i Spartak odigrali su 1:1 na Karađorđu u okviru 37. kola Superlige Srbije!

Bod koji svakako više znači Spartaku koji je vodio na poluvremenu golom Lazara Tufegdžića, jer su Subotičani rešili pitanje opstanka.

Voši se verovatno nije ni igrao fudbal, s obzirom na to da su dan ranije ostali bez sportskog direktora Milana Kosanovića koji je preminuo od poslednica korona virusa, ali su u nastavku uspeli da ostanu neporaženi golom Momčila Mrkaića u 75. minutu.

Bio je ovo i poslednji meč Nenada Lalatovića na Karađorđu kao domaćinu, jer je iz kluba već ranije najavljeno da ugovor s njim neće biti produžen - uprkos dobrim rezultatima koje je imao. Doduše, i prpotiv Proletera u poslednjem kolu će igrati na istom stadionu.

TSC je ubedkjivo slavio u Surdulici perotiv Radnika rezultatom 3:0, i to posle sjajne igre u drugom poluvremenu! Izabranici Mladena Krstajića sada su 5. na tabeli zbog boljeg međusobnog skora od Surduličana koji su u Senti jesenas slavili sa 3:1.

Golove za goste dali su Stanojev u 54, Tumbasević u 79. i Lukić u 82. minutu. Vredi pomenuti i da je TSC imao penal u drugom poluvremenu koji je poništen od strane glavnog sudije, jer je pomoćni podigao ofsajd.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA