≫ 

Hoće li Stanković prihvatiti novu ponudu Zvezde, jaču za 120.000?

Crveno-beli nude ugovor do 2024. godine

  • 7
Crvena Zvezda - Partizan Foto: Nikola Tomić

Dejan Stanković je dominanto osvojio titulu sa Crvenom zvezdom, na pragu je da sruši svetski rekord po broju osvojenih bodova i onaj Partizanom po broju datih golova u Superligi Srbije!

Otuda i ne čudi što čelnici najtrofejnijeg srpskog kluba žele da produže ugovor sa Stankovićem i povećaju mu platu! Ovaj važeći mu ističe sledećeg leta, a "Sportski žurnal" navodi da će mu Zvezda ponuditi novi do 2024. godine.

Uz to, crveno-beli su spremili povećanje plate Stankoviću koji je do sada godišnje imao 480.000 evra, a ukoliko stafi paraf na novi ugovor imaće 600.000 po sezoni.

Takođe, Zvezda će ovog leta produžiti ugovore i Stankovićevim pomoćnicima koji su isticali na kraju sezone. Konkretno, u pitanju su Nebojša Milošević, MIloš Milojević i Nenad Milijaš, kao i italijanski trio Panonćini - Saso - Brivio, kojima će primanja, takođe, biti povećanja.

Podsetimo, Stanković se tokom proleća nekoliko puta dovodio u vezu sa Sampdorijom, a italijanski mediji su pominjali i da je obavio tri sastanka sa kontroverznim Masimom Fererom.

>>> Liverpul je pobedom nad Mančester Junajtedom dao sebi „veštačko disanje“ u borbi za Ligu šampiona, ali mora da nastavi da pobeđuje i nada se kiksevima rivala. Danas (17.30) gostuje odavno otpisanom VBA, a kvota na dvojku je 1,25, dok je kombinazzija 2&3+ 1,58. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA - Liverpul.

Video: Stanković je bio besan na igrače na poluvremenu: Neka vam oni kažu šta sam im rekao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA