≫ 

Benzema u reprezentaciji posle pet godina, igraće na Euru, Dešam mu oprostio grehe

Velika vest za Francuze

  • 0
FK Barselona, FK Real Foto: Tanjug/AP

Francuska će na predstojećem Evropskom prvenstvu biti jača za najveće ime ovog tima Karima Benzemu, čemu se malo ko nadao, pošto je napadač Reala, kao što je poznato, van nacionalnog tima gotovo pet godina.

Podsećamo, Dešam je izbacio Benzemu iz ekipe posle optužbi da je ovaj bio posrednik između kriminalaca i saigrača Matjua Valbuene, koga su ovi ucenjivali snimkom, zbog čega ga tek čeka suđenje.

U međuvremenu, Dešan je obavio razgovor sa Benzemom, shvatio je da takvog igrača ne može tek tako dugo može držati van reprezentacije, i dogovor je pao - napadač Reala biće najjače napadačko oružje aktuelnih prvaka sveta na narednom Evropskom prvenstvu.

- Videli smo se, pričali smo dugo, bio je to najvažniji korak koji smo napravili da se ovo desi. Posle toga sam dugo razmišljao i doneo odluku da ga pozovem - izjavio je selektor Francuza Dešam, koji je danas izdiktirao širi spisak igrača za kontinentalno prvenstvo ovog leta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by L'Équipe (@lequipe)

Video: Kad komentatori kažu njihovo ime odmah znate da se priča o Superligi: Kultni igrači srpskog fudbala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA