≫ 

Evo zašto Stojković nije isključen u penal seriji iako je dobio dva žuta kartona

Mnogi nisu znali za ovo pravilo

  • 13

Kakav meč smo gledali u finalu Kupa Srbije: poluspavanku u 45 minuta i tešku monotoniju u nastavku i u produžecima, a onda totalni haos i dramu u penal seriji, na kraju pobedu Zvezde koja je objedinila oba domaća trofeja.

Do prvih ozbiljnijih čarki došlo je posle penala Krstovića za 3:3, nakon čega je igrač Zvezde krenuo ka Stojkoviću i očito ga provocirao, na šta mu je golman crno-belih odgovorio guranjem lopte u lice.

Za taj potez je dobio žuti karton, drugi na utakmici, ali je ostao da brani što je mnoge na stadionu i kraj "malih ekrana" zbunilo.

Ipak, sve je bilo po propisima, jer prema pravilima, žuti kartoni dobijeni u regularnom delu poništavaju se za penal seriju, odnosno svaki dobijen u tom periodu se iznova računaju, tako da je Stojković ostao na golu. Ipak, svojim potezom koji je prouzrokovao prekid, poremetio je saigrače penaldžije i praktično sebi prilepio etiketu tragičara Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    25. maj 2021 | 22:32

    Ovaj sudija je kaznio pogresnog igraca. Ceo incident je isprovocirao Krstovic. Zaista ciganska posla. Ne mogu nista Partizanu, pa hajdemo sad malo provociranja. Koliko je ova opajdara jadna to je neverovatno.

  • 534

    25. maj 2021 | 23:01

    Ja rekoh da je Mustafa na golu najveće Zvezdino pojačanje pred derbi. Tako i bi.

  • Црни Груја

    25. maj 2021 | 22:59

    Доста ће му бити што ће бити силован, прогледао му кроз прсте.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA