≫ 

Procurio novi Gobeljićev vulgaran ispad, urlao i vređao Stojkovića, i sve to snimao!

Ovom čoveku nije mesto u Zvezdi

marko gobeljić Foto: twitter/pluton

Mnogo redova je već napisano o Marku Gobeljiću, fudbaleru koji je u najnegativnijem mogućem smislu obeležio minuli derbi u finalu Kupa.

Za one koji ne znaju, a malo je takvih, defanzivac Zvezde je usred slavlja svog tima zbog osvojenog pehara prišao golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću, skinuo šorts pred njim, i usput ga izvređao, pa pobegao.

Naravno da je takav potez Zvezdinog fudbalera izazvao lavinu negativnih komentara svakog razumnog navijača crveno-belih, o drugoj strani da ne govorimo, međutim Gobeljić se tu nije primirio - teško je izvređao golmana rivala i u svlačionici posle meča, i čak se i snimao.

Uz grozne i pogrdne reči upućene Stojkoviću (pominjanje silovanja i Mustafe), fudbaler Zvezde je urlao u kameru telefona, a taj video se pojavio i na društvenim mrežama, pa sada svi opet mogu da vide kakav igrač se dugi niz godina nalazi na platnom spisku "gospodskog kluba", kako zvezdaši vole da kažu za svoj klub.

Za svaku osudu je reakcija Gobeljića, koji izgleda nije uopšte razumeo Stojkovićevu poruku pre meča u kojoj nije bilo ni trunke provokacije prema Zvezdi i njenim igračima...

Inače, Zvezda je utoku dana saopštila da će kazniti svog igrača za ovaj ispad. Oglasio se i Gobeljić, ali nijednom rečju nije uputio izvinjenje, ni Stojkoviću, ni navijačima Zvezde zbog vulgarnog ispada neposredno po završetku utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Хамбург

    26. maj 2021 | 22:49

    Ja sam zvezdaš od rodjenja ali ovakvom ološu svakako nije mesto u ovako velikom klubu! Marš iz kluba za sva vremena,nije ti tu mesto,primitivče jedan! Samo sramotiš Srbiju i njen veliki klub

  • Au tesko tebi Govneticu

    26. maj 2021 | 22:23

    Decko bices trazen od Grobara po citavoj Srbiji,otvorio si lovnu sezonu

  • Mentalna retardacija

    26. maj 2021 | 21:42

    Ne mogu da verujem da osoba od skoro trideset godina sebi moze da dozvoli da ispusta ovakve urlike. Uvrede kao uvrede ali najbolesnije zvuce ovi urlici, kakve sebi ne bi dozvolio tinejdzer prosecnog IQ-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA