Uroš Đurđević stigao u Humsku

Reprezentativac Crne Gore dočekan je od strane direktora kluba Miloša Vazure

  • 9
Uroš Đurđević, Miloš Vazura, Darko Ristić Foto: Partizan.rs

Napadač Sportigna iz Hihona Uroš Đurđević, bivši golgeter Partizana koji je sa crno-belima osvojio duplu krunu u sezonu 2016/2017 iskoristio je letnju pauzu gde je u pratnji oca Zorana i agenta Darka Ristića posetio stadion Partizana, gde ga je dočekao generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

- Posle četiri godine, uspeo sam da u vreme letnje pauze, iskoristim trenutak i dođem u Humsku na kafu. Došao sam u društvu oca i mog agenta Darka Ristića. Generalni direktor Miloš Vazura nas je srdačno dočekao i tom prilikom uručio mi dres Prtizana. Više od sat vremena proveli smo u ugodnom razgovoru i evocirali uspomene iz nestvarne 2016/17 sezone. Inače, moje najuspešnije godine u dosadašnjoj karijeri. Iskreno se nadam da će vrlo vrzo Partizan biti onaj stari - rekao je Đurđević za sajt Partizana.

Na reči Uroša se nadovezao i generalni direktor Miloš Vazura.

- Uroš je neko ko je mnogo dao Partizanu sa generacijiom koja je te godine osvojila duplu krunu, a koja mu je zahvaljujući njegovim golegeterskim umećem otvorila dalji fudbalski put. To je generacija koja je donela mnogo radosti svim navijačima i uvek je lepo evocirati uspomene - rekao je Vazura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branislav

    6. jul 2021 | 16:26

    Ja reko prevarili se, pa doveli nekoga.... UPRAVA napolje

  • Pp

    6. jul 2021 | 16:19

    Baš tamo gde i pripada kao izdajnik svoga roda koji preko noći od Srbina postao Milogorac.

  • Mile

    6. jul 2021 | 19:40

    Izdajnik Srpskog roda,tata ga prodao Crnoj Gori za šaku para.Tata glavni ne bira način da dodje do dinara.Materijalista nikad ništa u životu nije radio.On Zvezdaš potrčo u Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA