Budućnost primila 3 gola za 8 minuta u kvalifikacijama za LŠ, Ferencvaroš dao Prištini tri za 7

Šampion Crne Gore uspeo je do poluvremena da postigne jedan gol za konačnih 3:1

  • 4

Budućnost iz Podgorice nije mogla gore da počne ovogodišnje kvalifikacije za Ligu šampiona, jer su posle 13 minuta gubili od Helsinika sa 3:0!

Šampion Finske je za samo osam minuta šokirao Podgoričane i postigao tri gola, počevsši od 5. minuta u kupljenja otpatka od strane Riskija.

Dva minuta kasnije, Slovenac Valenčić je poslao pravi projektil ka golu Dragojevića koji je potom kapitulirao i u 13. minutu posle šuta Saksele, a upravo je pomenuti Valenčič bio asistent.

Jedina dobra stvar za Budućnost u prvom poluvremenu jeste gol Raičkovića iz penala u 34. minutu, što je inače i konačan rezultat meča. Podsetimo, ove godine nema gola u gostima...

Ferencvaroš se mučio sa Prištinom na domaćem terenu, ali su u finišu meča uspeli da postignu tri gola - i to za sedam minuta.

Mađari su od 71. do 78. tresli mrežu rivala preko Nguean, Mmaea i Blažića, te su na taj način šraktično rešili pitanje prolaska u drugu rundu.

Estonska Flora ima solidan kapital pred revanš sa Hibernijasnom sa Malte, jer su zahvaljujući dvostrukom strelcu Sapinenu slavili sa 2:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA