≫ 

Crnogorska katastrofa: Budućnost izgubila 4:0 od tima sa Farskih Ostrva, pre toga ih Finci uništili!

Revanš je na programu 27. jula u Podgorici, a šanse aktuelnog šampiona Crne Gore da stigne do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija su u domenu teorije

  • 7
FK Budućnost Podgorica Foto: Printscreen/You Tube

Fudbaleri Budućnosti doživeli su klasičan nokaut u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Podgoričani su kao gosti, poraženi od HB Toršavna sa 4:0.

Izabranici Mladena Milinkovića, posle poraza od Helsinkija u kvalifikacijama za Ligu šampiona (3:1, 4:0), sa mnogo optimizma su krenuli na Farska Ostrva, uvereni da mogu da stignu do pobede i plasmana u treću rundu kvalifikacija za Ligu konferencija. Umesto toga, doživeli su klasičan nokaut, iako razvoj situacije u prvom poluvremenu, nije najavljivao takav kraj.

Naime, posle igre u kojoj se borba uglavnom vodila na sredini terena, Toršavn je u samoj završnici prvog poluvremena poveo sa 1:0. Strelac je bio Mihal Pržibilski, poljski internacionalac u sastavu Farana.

U nastavku meča, umesto reakcije Budućnosti, usledio je potpuno potop. Pržibilski je posle samo dva minuta igre u drugom poluvremenu uspeo da pogodi za 2:0. Podgoričani su bili u šoku, a Farani kažnjavali svaku grešku u odbrani rivala.

Na 3:0 povisio je Pjetur Petersen, a na 4:0, sa bele tačke, Danijel Johansen. Budućnost je do kraja meča pokušavala da popravi utisak, nastojala je da smanji rezultat. Ali je odbrana Toršavna bez problema izašla na kraj sa bezidejnim napadima ekipe Budućnosti.

Revanš je na programu 27. jula u Podgorici, a šanse aktuelnog šampiona Crne Gore da stigne do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija su u domenu teorije.

Video: Marković je otvorio stopalo i desnicom poslao loptu u malu mrežu: Partizan vodi protiv DAC-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA