≫ 

Kad je muka, tu je Luka: Bivši igrač Partizana i Čuke dao dva gola za 6 minuta!

Sjajna partija Stojanovića u MLS

  • 0
Luka Stojanović Printskrin: Twitter/MLS

Prve sezone nije imao sreće, jer je po dolasku u SAD krenula pandemija korona virusa, ali nekadašnji fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović na početku nove je pokazao da će i te kako biti važan šraf ekipe Čikago Fajera!

Najbolji je strelac tima sa pet golova nakon što je u noći između nedelje i ponedeljka postigao dva u trijumfu svog tima protiv Njujork Red Bula rezultatom 2:1 (2:0).

Stojanović je obeležio početak utakmice s obzirom na to da je mrežu Njujorka tresao u 2. i 8. minutu, a posebno se ističe taj prvi pogodak koji je u njegovom stilu - jak i precizan udarac sa distance.

Podsetimo, pre nego što je na zimu 2020. otišao u MLS, Stojanović je na meču između Crvene zvezde i Čukaričkog dao gol Milanu Borjanu sa pola terena i taj pogodaj je ujedno proglašen i za najbolji u sezoni 2019/20.

Stojanović je, inače, dete Partizana, ali nikada nije igrao za prvi tim. Karijeru je gradio kroz Sporting iz Lisabona, Apolon, Muskron i Antverpen, pre nego što je u Čuku ponovo oživeo karijeru.

Video: Luka Stojanović donosi brzo izjednačenje Čukaričkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA