≫ 

Spisak Zvezde za Ligu Evrope: Stanković presekao - otpisao je Krstovića!

Zvezda će sa ovim snagama u novi evropski pohod, u sastavu supertalentovani Lazetić

  • 15
Dejan Stanković, Nikola Krstović, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde 16. septembra utakmicom protiv Brage startuju u Ligi Evrope, crveno-beli će taj meč igrati na "Marakani", a Dejan Stanković se odlučio za sitne korekcije kada je u pitanju spisak igrača na koje će računati za taj duel, ali i za ostale u grupnoj fazi drugog po jačini evropskog takmičenja.

Zvezda je u sedište UEFA poslala spisak igrača na kojem nema dosadašnjeg rezervnog napadača Nikole Krstovića.

Crnogorski internacionalac je očito malo toga pokazao do sada, nije koristio ukazane šanse, Stanković ga je otpisao, a umesto njega na spisku je supertalentovani Lazetić, doduše čekaće šansu na "B" listi, uz Erakovića, Stankovića i Gordića.

Ovaj momak briljira u omladinskoj selekciji, odavno je "na oku" Stankovića i stručnog štaba, pa je počašćen velikim pozivom da bude u kombinaciji za najjače evropske utakmice.

Na spisku je i Italijan Falko oko kojeg Zvezda već vodi spor sa Lećeom kome nije platila obeštećenje za omalenog ofanzivca.

Na spisku nema ni Vukanovića koji dugo već nije u planovima stručnog štaba.

Pogledajte konačan spisak igrača Zvezde za Ligu Evrope.

spisak fudbalera zvezde za ligu evrope Foto: crvena zvezda

Ukrajina je remizirala na sve četiri dosadašnje utakmice, pa i na onoj u Parizu, a na svakom meču je prošla igra GG koja se sada plaća kvotom 2,00. Francuska je favorit s kvotom 1,70 na dvojku. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Ukrajina – Francuska

Crna Gora se u Turskoj vratila golom u 97. minutu, ali sada je apsolutni autsajder sa kvotom 14,0 na dvojku. Pobeda Holandije uplatu množi sa 1,20, a gori joj pod nogama. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Holandija – Crna Gora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    4. septembar 2021 | 10:45

    Imao je sanse da se pokaze, nije iskoristio.

  • Bonaco

    4. septembar 2021 | 10:39

    Za špica se zna jel špic ili nije čim mu daš loptu, ovaj dečko je u svom godistu bio dominantan zbog fizike, sad ni to više nije prednost i nema više ništa. Upisuj sine fakultet ili neki ubrzani kurs jave ako imaš mozga. Svako dobro u daljem životu.

  • 🤦‍♂️

    4. septembar 2021 | 10:44

    Konačnooooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA