≫ 

Luda priča moldavskog heroja: Evrogolom je "srušio" Real, a pre 4 godine je uhapšen jer je vozio pijan

Zanimljiva anegdota iz života Sebastijana Tila

  • 5
FK  real - FK šerif Foto: Tanjug/AP

Šerif je napravio jednu od najvećih senzacija u modernom fudbalu savladavši Real Madrid u sred Španije sa 2:1. Gol odluke je postigao Sebastijan Til, čovek koji je uhapšen pre četiri godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Prvo su izbacili Crvenu zvezdu, potom i Dinamo, savladali su Šahtjor, dok su sada otišli i korak dalje i savladali su "Kraljevski klub".

Heroj je Sebastijan Til, fudbaler iz Luksemburga, koji je sanjao da jednog dana zaigra u Ligi šampiona što se može videti i po njegovoj tetovaži na nozi, dok je sada i on, kao i njegov klub, otišao korak dalje - dao je gol za pobedu protiv najuspešnijeg kluba u istoriji evropskog fudbala.

Ipak, nije dugo prošlo od njegovog pogotka, a jedan španski novinar je naišao na zanimljivu anegdotu iz života ovog fudbalera.

Naime, podsetio je Manu Heredia, Til je pre četiri godine uhapšen u Luksemburgu, gde je imao 2.5 promila alkohola u krvi, te mu je zbog toga oduzeta vozačka dozvola na 43 meseca, dok je morao i da prenoći u zatvoru.

Til je tada nastupao za luksemburški progres, da bi samo tri godine kasnije došao u redove Šerifa gde po prvi put u svojoj karijeri igra u nekom Evro-takmičenju.

Video: Brutalna crnka dominira na tribinama u Tiraspolju: Došla da gleda Zvezdu, a drugi gledaju u nju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    29. septembar 2021 | 19:17

    Kod nas bar 30% ljudi ne bi imalo vozačku da nam je takav zakon.

  • Mile Kazanova

    29. septembar 2021 | 19:09

    Samo da bude sto vise tekstova o Serifu da ovi Kebini momci lece rane i tese se, malo rade to, pa malo vredjaju Zelimira, i tako u krug, to je njihov zivot. Musavi misevi maleni. Teska je njihova bolest, njih niko ne razume. 🍌

  • Zox

    29. septembar 2021 | 19:06

    Nakon što je uhvaćen u alkoholisanom stanju oduzeta mu vozačka dozvola na 3.5 godine i zaglavio zatvor a u Srbiji alkose puštaju dok neubiju nekog a onda dobiju maksimalno 4 godine, veoma sam ponosan što sam rodjen u Srbiji ali za malo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA