Nišlije digle glas protiv suđenja: Da li je Lovćenac veći od zapadne i istočne Srbije?

Rukovodstvo Radničkog izdalo zvanično saopštenje

  • 7
Novak Simović Foto: Marko Jovanović

Rukovodstvo Radničkog iz Niša oglasilo se saopštenjem u kojem su iskazali nezadovljstvo suđenjem, kao i načinom delegiranja sudija za pojedine mečeve, posebno sudije Novaka Simovića.

Iz Radničkog ističu da postoje dvostruki aršini prilikom suđenja njihovom timu i navode sporne odluke sudija na mečevima Radničkog sa Proleterom, Vojvodinom i Metalcem.

- U šestom kolu utakmica Radničkog protiv Proletera odlučena je nepostojećim penalom u korist tima iz Novog Sada. U desetom kolu protiv Metalca dodeljena su nam dva prestroga žuta kartona, posebno drugi, gde je faul za Radnički, dok ga sudija dosuđuje za Metalac i daje drugi žuti odnosno crveni karton našem igraču. I u 12. kolu na utakmici protiv Vojvodine, kao i na prethodnoj, ostali smo sa igračem manje. Na istom susretu igrači Radničkog su dobili četiri žuta kartona, kao i sekretar kluba. Crvene kartone su dobili sportski direktor i pomoćni trener - žale se Nišlije.

Pored ovoga, na "Čairu" su nezadovoljni i načinom na koji se biraju sudije za pojedine mečeve.

- Osim nepostojećih kriterijuma prilikom suđenja, evidentno je njihovo nepostojanje i prilikom izbora sudija. Svaki put kada se dodeli sudija za našu utakmicu pitamo se gde su granice? Tako je protiv Proletera u Nišu sudio Maksimović, koji živi i radi u Novom Sadu, odakle je i Proleter. Protiv Vojvodine u Novom Sadu sudio je sudija Simović iz Novog Sada odnosno Lovćenca. Protiv Metalca je sudio opet sudija iz Lovćenca…

Fudbaleri FK Radnički Niš Foto: MN Press

- To nameće pitanje koliko je veliki taj Lovćenac kada ima toliko fudbalskih sudija i zašto oni uvek sude Radničkom? Da li je taj Lovćenac veći od zapadne i istočne regije, očigledno da ima više sudija iz tog vojvođanskog sela nego iz pojedinih regiona Srbije. Uostalom, na utakmicama Radničkog nikad nije sudio sudija iz Niša - stoji u saopštenju kluba sa Čaira.

Video: Još jedna sumnjiva utakmica Superlige?! Kako vam deluje reakcija golmana kod ovog gola?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maji

    5. oktobar 2021 | 22:15

    Toncev gde ti brat andjelovski brdar hiljade penala crvenih bilo za nis, otisao ti brat kokeza

  • Sta ocekujete

    5. oktobar 2021 | 22:39

    Vec 2 derbija unistava Partizan. 1) NEpostojeci korner kod penala 2) ponisten cist gol Rikarda

  • Lalat

    5. oktobar 2021 | 22:41

    Bolje ćutite da lalat ne progovori ovoga mu krsta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA