≫ 

Mesi igra protiv Brazila u kvalifikacijama za SP

Brazil se kao prvoplasirani u južnoameričkim kvalifikacijama već plasirao na Svetsko prvenstvo, a Argentina to može da uradi pobedom protiv velikog rivala

  • 0
Fudbalska reprezentacija Brazila, Fudbalska reprezentacija Argentine, Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Argentinski fudbaler Lionel Mesi igraće protiv Brazila u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine, najavljeno je iz stručnog štaba Argentine.

Selektor Argentine Lionel Skaloni rekao je danas da će Mesi, koji je imao problema sa povredom kolena, igrati u predstojećoj utakmici protiv Brazila, u kojoj bi Argentina mogla da izbori plasman na Svetsko prvenstvo.

Mesi je u petak igrao samo 15 minuta u utakmici protiv Urugvaja, koju je njegova ekipa dobila sa 1:0. Takođe, propustio je i dve utakmice Pari Sen Žermena zbog povrede.

- Pre nekoliko dana bio je fizički spreman, ali smo odlučili da igra samo nekoliko minuta, kako bi stekao dobar osećaj. Potvrđeno je da će igrati sutra. Nadamo se da će biti u dobrom raspoloženju - rekao je Skaloni.

Video: Sa 8 godina je potpisala ugovor s Najkijem: Lionel Mesi joj je poručio da je genije! Toliko je vešta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA