Tragedija u Brazilu: Fudbalera na utakmici ubio protivnik, presudio udarac kopačkom u grudi

- Mislili smo da će on razdvojiti dvojicu muškaraca, ali on je ipak udario jednog od njih i taj udarac se ispostavio kao koban

  • 1

Amaterski fudbal često obiluje smešnim situacijama, ponekad i enverotvatnim potezima, ali nažalost, ovoga puta se desila jedna veoma velika tragedija. U niželigaškom fudbalu Brazila, jedan čovek je izgubio život zbog bezazlene svađe na terenu.

Đovani Bjanko, 42-godišnji fudbaler niželigaškog Torinensea, preminuo je dok je radio ono što je najviše voleo - igrao je fudbal. On je bio i vlasnik futsal škole za decu, a često je učestvovao i na raznim turnirima kao igrač i trener širom regiona.

Kako navode lokalni mediji, jedan mladić (21) je "poludeo" tokom jedne bezazlene svađe na terenu, odnosno, kako je jedan svedok ispričao, Đovani i jedan protivnik su se posvađali oko faula, kada je "reagovao" mladić.

- Mislili smo da će on razdvojiti dvojicu muškaraca, ali on je ipak udario jednog od njih taj udarac se ispostavio kao koban - svedok je ispričao policiji.

Lokalna policija je kasnije privela mladića osumnjičenog za ovaj napad, ali nakon što je dao izjavu je pušten da se brani sa slobode, pošto nije "uhvaćen na delu". Iza Đovanija su ostali njegova supruga i trogodišnji sin.

Video: Incident na utakmici Čelsija i Juventusa: Fudbalerka srušila navijača koji je uleteo na teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    14. decembar 2021 | 16:37

    Brazilci su surovi i pokvareni skoro kao Arapi. Pogana nacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA