≫ 

Vlahović otkrio šta mu je trener rekao posle gola na debiju i zašto je onako slavio

Sjajan start Srbina u novom klubu

  • 5
Dušan Vlahović Foto: AP/Tanjug

Srpski napadač Dušan Vlahović imao je debi iz snova u dresu Juventusa, pošto je u nedelju veče već posle 13 minuta dao gol u pobedi protiv Verone (2:0)!

Tom prilikom privukao je i veliku pažnju zbog proslave gola, jer je kopirao Paola Dibalu koji svoje pogotke slavi tako što "koristi masku." Na pitanje da li je to planirao, Vlahović je rekao:

- Ne, bilo je spontano - priznao je srpski reprezentativac u razgovoru za DAZN, a potom se osvrnuo na samu utakmicu:

- Bilo je veoma važno pobediti u ovom meču jer je posle reprezentativne pauze najteže, posebno psihološki. Imali smo pravi pristup od početka i uradili smo važnu stvar, a to je pobeda. Moram da se zahvalim svojim saigračima i treneru što su mi toliko pomogli u poslednjih nekoliko dana. I ja pokušavam da što pre shvatim kako stvari ovde funkcionišu. Dajem sve od sebe.

- Napadaču je najvažnije da postigne gol, ali želim da unapredim svoju opštu igru, da se "otresem" defanzivaca, da pomognem timu koliko god je to moguće. Trener mi je rekao da ostanem smiren i da će biti sve u redu.

Zanimljivo, Masimilijano Alegri je posle meča imao određene zamerke na igru Vlahovića i javno je poručio na čemu bi Srbin trebalo da poradi kako bi bio što bolji.

Video: Vlahović zapevao italijanski hit na predstavljanju u Juventusu, saigrači oduševljeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⚽⚽⚽

    7. februar 2022 | 08:10

    Trener nikad zadovoljan, a opet uvek svako može bolje, ovakav potencijal (bar za sada) treba još da se nadogradi, svu sreću mu želim a ponajviše zdravlja zaslužio je.

  • Boža zemunac

    7. februar 2022 | 10:28

    BRAVO DUŠANE SILNI.

  • dejan

    7. februar 2022 | 15:05

    mlad,lep,šarmantan,elegantan,pistojan,vaspitan,obrazovan,školovan,inteligentan,jednom rečju SRBIIIINN!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA