≫ 

Trener Spartaka se "uneo u lice" Stanojeviću, pa se izvininjavao Partizanu: "Nije trebalo onako da reagujem"

Vukčević je na kraju čestitao crno-belima i istakao da su zasluženo slavili

  • 6

Video: Stanojević se pravdao treneru Spartaka zbog VAR penala

Burna je bila završnica utakmice u Subotici, gde je Partizan posle penala nakon intervencije VAR-a došao do tri boda u 84. minutu. Usledile su velike tenzije na terenu, gde je došlo do opšteg meteža igrača, a žestoko je negodovao i trener gostiju Nebojša Vukčević.

Ipak, trener Spartaka se posle meča izvinio se Partizanu zbog reakcije posle gola koji je pao iz penala, a istakao je da su crno-beli zasluženo slavili.

Interesantno je i da su on i Stanojević imali poduži razgovor, gde je delovalo kao da se jedan drugom pravdaju, a ostaje nepoznato još šta su jedan drugome rekli, ali se može videti po gestikulacijama da je to bilo prijateljski.

- Da, bili smo spremni za praznik fudbala, za ove ljude u Subotici i za celu Srbiju, mi smo svoje obećanje održali. Igrali smo na teškom terenu. Izvinjavam se za reakciju FK Partizan posle gola i penala. Partizan je ekipa koja igra pametno, mi smo dali maksimum i ofanzivno i defenzivno, oni su super organizovana ekipa, teško da smo mogli nešto više. To je kvalitet Partizana, pokazali su da su fantastično defanzivno organizovani i zato se nalaze ovde gde se nalaze - izjavio je trener Vukčević.

Pogledajte i penal koji je izazvao veliku buru, pa čak i oštro saopštenje Zvezde, koja je istakla da je ovo bila krađa u režiji Dragana Stojkovića Piksija.

Video: Sudija se lomio i više puta gledao snimak pre nego što je pokazao na belu tačku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    6. mart 2022 | 16:41

    Jesu zasluzeno pobedili,mnogo su sansi stvorili,ali kad je bilo tesko tu je bio brat Lukic da pogura..ziveo var i fudbal u ovoj zemlji...sad kontam zasto je stanojevic toliko insistirao na var tehnologiji,da bi sve bilo regularno..

  • Lapovo

    6. mart 2022 | 17:01

    Gde treneru nad trenerima da se neko unese u lice .

  • Mihailović

    6. mart 2022 | 17:02

    Šta teško, nije izbio loptu a podmenuo nogu Joviću, trebao mu slomiti nogu da bude po vama penal...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA