≫ 

Zečević za Telegraf o Osimu: "Veliki čovek i veliki trener, za mene najveći na našim prostorima"

Samo najlepše reči imao je bivši generalni sekretar crno-belih

  • 2
Ivica Osim, Žarko Zečević Foto: MN Press

Vest da je preminuo legendarni Ivica Osim, vrhunski fudbaler, potom selektor Jugoslavije, ali i trener Partizana, koji je na vrhuncu karijere, posle Svetskog prvenstva u Italiji gde je osvojeno peto mesto, stigao baš u Humsku i to zahvaljujući triju Žarko Zečević - Nenad Bjeković – Ivan Ćurković, potresla je bivšeg generalnog sekertara crno – belih Zečevića, koji ga smatra jednim od najvećih stručnjaka na našim prostorima.

Zečević smatra Osima velikim prijateljom i ističe za Telegraf da su mu trenerski dani u Partizanu, kada su sarađivali, možda i najbolji u karijeri.

- Nisam znao za tragediju i zatečen sam, iskreno da vam kažem Ivica Osim je bio veliki čovek, veliki trener, za mene lično i najveći na ovim našim prostorima. Ponosan sam što smo sarađivali u Partizanu i smatram da mu je boravak u našem klubu možda i najuspešniji u trenerskoj karijeri. Smatram ga velikim prijateljem i veoma mi je žao što nas je napustio, jer se radi o izuzetnoj ličnosti i mom velikom prijatelju – zaključuje Žarko Zečević.

Nenad Bjeković je u izjavi za Telegraf takođe rekao da je veoma ponosan što je sarađivao sa takvom ličnošću kao što je Osim.

Video: Preminuo je legendarni Ivica Osim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    1. maj 2022 | 16:48

    Osim je trenerski diplomski rad uradio sa reprezentacijom 1990 👏. Po meni isto najveći trener sa naših prostora.

  • Auspuh

    1. maj 2022 | 22:04

    Antic i Osim...treći za sad nije ni blizu ove dvojice...a vidjecemo da li ce se pojaviti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA