Zvezda zove na Marakanu na zatvaranju prvenstva: "Otvorene kapije za sve, neka se pesma navijača ori"

Ukoliko crno-beli ne pobede "na krovu" Zvezda bi već tokom dana osvojila titulu

  • 7
FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz na utakmicu poslednjeg kola plej-ofa Superlige protiv Voždovca biti besplatan.

Zvezda dočekuje Voždovac u subotu 21. maja od 18.30 sati i potreban joj je bod da bi osvojila petu uzastopnu titulu, pod uslovom da Partizan, koji od 16.30 igra protiv Voždovca, osvoji tri boda.

Ukoliko crno-beli ne pobede "na krovu" Zvezda bi već tokom dana osvojila titulu. Crveno -beli su trenutno na čelu tabele Superlige sa 97 bodova i utakmicom više u odnosu na Partizan, koji ima 92 boda.

Inače, iz Crvene zvezde poručuju da otvaranjem kapija stadiona u subotu, žele da se zahvale svojim navijačima na velikoj podršci tokom sezone.

- Četa Dejana Stankovića zaslužila je spektakl za kraj ovosezonskog šampionata, a kapije stadiona biće otvorene za sve vas. Pred našim fudbalerima je još jedno, ujedno i najvažnije finale u nizu i upravo zato je vrlo važno da tribine Marakane budu ispunjene u što većem broju. Neka zastave, dlanovi i crveno-beli rekviziti preplave tribine našeg stadiona, i neka se pesma navijača ori. Dođite da zajedno osvojimo petu uzastopnu titulu. Jedno je sigurno, očekuje nas pravi spektakl - poručuju iz Zvezde.

Video: Stanković opet nije izašao pred medije posle meča: Zamenio ga Nenad Sakić

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    16. maj 2022 | 11:55

    Сви на прославу! 💪🔴⚪🏆

  • Sta da gledam ,trening !

    16. maj 2022 | 13:07

    Ako nema SENDVIC nema me

  • Beograd Srbija

    16. maj 2022 | 13:36

    Hrvatska je ponosna sa vama vi ste njeno cedo 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 bravo bravo Krcun

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA