Hteli Sadika, pa doveli Hrvata i ostavili Partizan privremeno bez miliona

Mua za pet miliona stigao na "Da Luž"

  • 5
Petar Musa Printskrin: Youtube/tvslavia

Hrvatski napadač Petar Musa novo je pojačanje Benfike koja je Boavisti za njega platila pet miliona evra!

Musa je potpisao ugovor na pet godina i zamena je za odlazećeg Darvina Nunjeza umesto kog je, barem su tako španski mediji pisali, trebalo da dođe i Umar Sadik.

Portal "La Razon" je pre nekoliko dana pisao da Almerija neće pustiti Sadika ispod 25 miliona, te bi u tom slučaju višestruku korist imao i Partizan kom pripada 40 odsto od dalje prodaje Nigerijca.

- Partizanu pripada 40 odsto od sledećeh Sadikovog transfera. S tim da Almerija može da otkupi 30 odsto za 3.000.000 evra, a nama bi i tad ostalo 10 odsto. Međutim, čak i za to postoji rok koji ističe jako brzo - rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura nedavno.

Što se tiče samog Muse, on je za Boavistu dao 10 golova na 24 meča. U karijeri je igrao za Inter iz Zaprešića, Viktoriju Žižkov, Slovan Liberec i Union Berlin, kao i za prašku Slaviju odakle se za tri i po miliona preselio u Portugaliju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele73

    21. maj 2022 | 13:12

    Ako iko ikada odgonetne misteriju,procente,klauzule vezane za Sadika,neka objasni nama običnim smrtnicima Do tada neka im FSS plaća tužbe

  • 5

    21. maj 2022 | 13:59

    HA HA HA HA HA HA HA HA HA 🌟🌟🌟

  • Sale

    21. maj 2022 | 17:31

    Taman za tri penzionera na leto biće to prave bombe prelaznog roka..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA