≫ 

Salah krenuo da slavi "gol za titulu", a onda je doživeo šok kada je video ruke navijača Liverpula

Egipćanin je bio uveren da će taj gol doneti Redsima titulu, jer je Siti gubio sa 2:0. Ipak, Građani su u tim trenucima već preokrenuli

  • 2
Mohamed Salah Printskrin: Twitter

Poslendje kolo Premijer lige donelo je pravu dramu kada je u pitanju trka za titulu koja je, na kraju, pripala Mančester Sitiju!

Građani su imali bod više od Liverpula, ali su sredinom drugog poluvremena gubili sa 2:0 od Aston Vile. Liverpulu je u tim trenucima potrebna bila pobeda, s tim da su igrali samo 1:1 sa Vulverhemptonom.

Ipak, Mohamed Salah je u 84. minutu pogodio za 2:1 i erupciju oduševljenja misleći da Redsi koračaku ka naslovu prvaka. Međutim, usledio je hladan tuš za Egipćanina kada mu je jedan od navijača pokazao da je u Mančesteru 3:2 za domaćina.

Salah je brzo pao u bedak i prestao da slavi, dok je njegov tim do kraja postigao još jedan gol. Ipak, Vila nije uspela treći i Građani su zahvaljujući tri gola za pet minuta osvojili pehar. Strelci su bili Gindogan u 76. i 81. minutu, dok je Rodri u 78. izjednačio na 2:2.

kada je u pitanju Premijer liga, Siti, LIverpul, Čelsi i Totenhem idu u Ligu šampiona, Arsenal i Mančester junajted u Ligu Evrope, dok će Vest Hem igrati Ligu konferencija. Barnli, Norić i Votford su ispali u Čempionšip.

Video: Goreo je centar Beograda: Delije zapalile Kalemegdan zog proslave zvezdine titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    23. maj 2022 | 11:36

    Meni je malo sumnjivo to da se od 0:2 za pet minuta pređe u 3:2, ali Englezi to rade mnogo suptilnije od naših.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA