Terzić najavio još velikih stvari: "Bićemo jači nego ikad, igraćemo LŠ i uzećemo titulu i naredne dve sezone"

Pun je samopouzdanja generalni direktor crveno-belih

  • 52
Zvezdan Terzić Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde postali su šampioni Srbije po peti uzastopni put, što je rezultovalo produženjem ugovora sa šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem. Pred crveno-belima je do kraja sezone ostala još utakmica finala Kupa Srbije protiv Partizana (četvrtak, 18h), a generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić već ja najavio velike stvari u budućnosti.

Terzić je zadovoljan što je Stanković produžio ugovor do 2025. godine, a osvajanje titule okarakterisao je kao ispunjenje zacrtanog cilja.

- Izuzetno smo zadovoljni što smo danas potpisali novi, trogodišnji ugovor sa Dejanom Stankovićem, jer je to potvrda sveukupno dobrog rada. Izuzetno smo zadovoljni saradnjom s njim i to je rezultiralo potpisivanjem novog ugovora. Osvajanjem šampionske titule ostvarili smo naše zacrtane ciljeve, a sezona je bila izuzetno teška, jer smo jurili prvo mesto posle nekoliko godina u kojima smo dominirali - rekao je Terzić, pa dodao:

Dejan Stanković, Zvezdan Terzić Foto: FK Crvena zvezda

- Zvezda je i ove sezone pokazala svoju snagu i to da je niko ne sme otpisivati. Verovao sam u Zvezdu, igrače i trenera. Na minus pet sam rekao da ćemo biti šampioni i da ako ne budemo - odlazim iz kluba. Bila je to hrabra odluka, ali sam verovao. Želeo sam na taj način da motivišem i pokrenem sve strukture unutar kluba. Mislim da je Zvezda zaslužila da bude šampion. Ne samo ove sezone, već i sledeće i one tamo. Uradićemo sve da ovom nizu ne bude kraja.

Najavio je Terzić i to da je Crvena zvezda spremna da napravi dodatni iskorak u sezoni koja sledi. Poručio je da nijedan igrač nije "u izlogu", a da će tim biti jači nego ikada do sada.

- Svesni smo da je publika Crvene zvezde izuzetno zahtevna i da se ne živi od stare slave. Pred nama su novi ciljevi, zadaci i planovi. Startujemo od trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i učinićemo sve da ove godine igramo najelitnije evropsko takmičenje. Nijedan igrač nije na prodaju. Pojačaćemo se maksimalno, mnogo bolje nego do sada, jer smo rešili da napravimo novi iskorak u istoriji Crvene zvezde. Bićemo jači nego ikad - zaključio je Terzić.

Video: Terzić prska šampanjcem na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • StelaRosa

    25. maj 2022 | 18:24

    Da je ovo država, i da postoji vladavina prava, ovaj lik bi gulio u zatvoru na dugogodisnjem odsluzenju kazne, kao i vecina ljudi iz tzv vlasti.

  • Zika

    25. maj 2022 | 16:39

    Grobari na aparatima...

  • Teo kralj

    25. maj 2022 | 16:39

    Terza ne vadi ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA