≫ 

Čukarički protiv Prosinečkog i svog bivšeg igrača traži prvu pobedu u Sloveniji

Brđani popodne igraju prijateljski meč sa Olimpijom

  • 0
FK Čukarički Foto: Telegraf

Fudbaleri Čukaričkog zagazili su u drugi deo priprema u Sloveniji i u subotu popodne (18.00) ih očekuje treći prijateljski meč protiv Olimpije iz Ljubljane!

U pitanju je tim koji je prethodnu sezonu, kao i Brđani, završio na trećoj poziciji i igraće kvalifikacije za Ligu konferencija, a koji odnedavno vodi legenda Crvene zvezde Robert Prosinečki.

Popularni Robi je u Olimpiju stigao sa ciljem da titulu vrati u glani grad Slovenije i u tom pravcu gradi ekipu, dok za "zelene" nastupa i bivši defanzivac Čuke Đorđe Crnomarković.

Pomenuti štoper je u prethodnom meču bio strelac protiv TSC-a (2:0), koliko će Brđanima biti teško da dođu do prve pobede na pripremama govori i podatak da Olimpija na tri meča koliko je igrala nije primila nijedan gol.

Čuka je,  s druge strane, dala samo jedan - i to u prethodnom meču sa Tuzla sitijem (1:1) kada je Luka Adžić u 87. sprečio poraz. Takođe, prvi meč protiv Celja završen je bez pogodaka.

Iz tabora Olimpije već su poručili da je Čukarički veoma kvalitetan tim i da ih očekuje teška utakmica, te da se pribojavaju novajlije Đorđa Ivanovića koji je svojevremeno igrao za ovaj tim. Doduše, do ovog leta je branio boje ljutog rivala Maribora s kojim je osvojio titulu.

Što se tiče Brđana, izabranici Dušana Kerkeza u petak veče odradili su kvalitetan trening na kom je akcenat bio na skraćenoj igri između dva gola i vežbanju prekida. Takođe, Čuka je i na dan utakmice odradila jutarnji trening.

Video: Prosinečki uz lepu navijačicu zapevao Zvezdinu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA