Stolica govorio o novom pojačanju Partizana: Mislim da su ove stvari presudile da dođe kod nas

Podsetimo, Dijabate je stigao u Beograd i zadužio je crno-beli dres

  • 2
Ilija Stolica, Novi trener FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Tokom druženja sa navijačima u Humskoj, trener Partizana Ilija Stolica u razgovoru za Telegraf dotakao se najnovijeg pojačanja crno-belih Fusenija Dijabatea!

Na pitanje šta će nekadašnji fudbaler Lestera, koji je potpisao trogodišnji ugovor, doneti Partizanu, Stolica je rekao:

- Šta će doneti, ne znamo, ali možemo samo da pretpostavimo. Verujemo da smo uspeli da nađemo igrača sa ekstra kvalitetom, koji pravi razliku na terenu, pre svega u poslednjoj trećini. On je neko ko svojom kreativnošću, lucidnošću i brzinom može da pravi razliku na velikim utakmicama.

Osvrnuo se trener crno-belih i na to kako je Dijabate došao u Partizan, uz napomenu da su i lično razgovarali tokom video poziva.

- Mislim da je negde važna stvar da je on tu. Šta je presudilo? Pokušali smo, svi smo se pouno trudili. Možda je mogućnost da mogu s njim da komuniciram na njegovom jeziku dosta doprinela tome. On je jedan jako skroman i povučen momak. Privržen je porodici i to je nešto što me raduje kao trenera s jedne strane. Našli smo dosta zajedničkih tema i presudila je želja da dođe u klub koji se bori za trofeje. Ima potencijal za lige petice tako da je došao negde da to pokaže i dokaže svima.

Priželjkuju Grobari još nekoliko pojačanja, a prema rečima Stolice njih će biti i usrećiće same navijače.

- Siguran sam da hoće. Verujem da bih i ja trebalo da budem srećniji. Koliko navijači žele pojačanja, želim ih i ja. Radimo puno na tome, skraćeno je vreme, cajtnot. nadam se da ćemo stići da odradimo neke stvari. U subotu nas čeka Javor, što se mene tiče to je prioritet svih prioriteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miro

    7. jul 2022 | 15:39

    Ma zeleo covek u sektasku instituciju i cuo zavazdan frakcija sto niko nema😆

  • Gogi-11

    8. jul 2022 | 06:07

    Evo ga i ovaj kao i savo poceo svi njegovi igraci imaju kvalitet za ligu petice😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA