≫ 

Partizanova deca su blago Humske: Pogledajte "prvenac" i golčinu tinejdžera na startu Superlige

Ako se po jutru dan poznaje, rađa se još jedan veliki igrač iz crno-bele škole

  • 7

Fudbaleri Partizana poveli su u Ivanjici u 1. kolu Superlige protiv Javora, i to tako što je slavu pokupio još jedan biser iz čuvene crno-bele škole fudbala. Mihajlo Petković (18), kome je Ilija Stolica pružio šansu u startnoj postavi, uspeo je da materijalizuje polukontru Beograđana i to na svom debiju za crno-bele!

Momenat koji će "mali" Mihajlo večno pamtiti dogodio se u 21. minutu kada je u maniru najvećih majstora ove igre umirio loptu, pripremio udarac, a onda sa 16 metara pogodio dalji gornji ugao golmana Javora.

Njegovoj sreći nije bilo kraja, pao je u naručje Slobodanu Uroševiću, kao da je pustio i po koju suzu u tom momentu, pritrčao je i kapiten Zdjelar da mu čestita. I poslovično ozbiljnom Stolici je izmamio osmeh na licu...

Veliki dan za sjajnog Petrkovića i konstatacija da se u Partizanu "biseri" nižu iz godine u godinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ognjen

    9. jul 2022 | 21:23

    Zvezda i Partizan imaju odlične omladinske škole a kupuje neke Afrikance samo da bi lakše muljali. To zdrava pamet ne može da prihvati.

  • alal vera alal vera

    9. jul 2022 | 20:46

    dao gol i sta sad da ga dizemo u nebesa. sta ako zavrsi u azarbejdzanu

  • rade

    9. jul 2022 | 20:57

    Sem gola mladog deteta igra Partizana naseg najavljuje mnogo suza i gubljenja zivaca jer ovo drugo je sve sramota ovo nije fudbal ovo je Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA