≫ 

Legenda Liverpula otvorena prema najvećem rivalu: "Mančesteru je mesto u Ligi šampiona"

On smatra da Crveni đavoli jednostavno moraju da igraju u najelitnijem evropskom takmičenju

  • 2
Džejmi Karager Foto: Printscreen Youtube

Bivši engleski fudbalski reprezentativac Džejmi Karager izjavio je da će Mančester junajtedu naredne sezone biti teško da se plasira među četiri najbolja tima u Premijer ligi, prenosi "Skaj sport".

Mančester junajted je prošle sezone osvojio šesto mesto u Premijer ligi i igraće u Ligi Evrope. Klub sa "Old Traforda" je angažovao novog menadžera Erika ten Haga, koji je ostvario zapažene rezultate sa Ajaksom.

- Mislim da je Junajtedu dug put do titule u Premijer ligi. Smatram da je Ten Hagu prvi cilj da vrati "crvene đavole" među četiri najbolja tima u Premijer ligi, odnosno u Ligu šampiona. Tu je mesto Mančester junajtedu - rekao je Karager.

Legendarni fudbaler Liverpula je podsetio da je Mančester junajted jedan od najvećih klubova na svetu.

- Nije u redu da Junajted ne igra u Ligi šampiona. To je prva stvar koju klub mora da reši. Kada se vrati u LŠ onda će se u narednih nekoliko godina boriti i za titulu u Premijer ligi. Međutim, Crvenim đavolima neće da bude lako da se već ove sezone plasiraju među četiri najbolja tima u Premijer ligi - istakao je Karager.

Video: Klopov dvojnik napravio haos: Pevao s navijačima Engleske pred meč s Nemcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA