≫ 

Ludnica u Bosni, Lalatović došao do pobede u 94. minutu: Borac ide na vrh tabele!

Velika pobeda za ekipu srpskog trenera

  • 5
Nenad lalatović Printskrin: Youtube/Top Goals

Imao je Nenad Lalatović težak start u Banja Luci, gde je rano ispao iz Evrope od ekipe sa Farskih ostrva, a potom nije dobro počeo ni u Premijer ligi BiH, gde je remizirao sa Slogom iz Doboja, a potom je poražen od Sarajeva na svom terenu.

Nudio je Lalatović i ostavku posle toga, ali je ostao na klupi, dobio poverenje uprave, a to im se očigledno i isplatilo, pošto je Borac nakon toga vezao dve pobede. Prvo je pobedio Posušje na gostovanju sa 2:0, a sada i Igman sa 1:0, i to golom u 94. minutu.

Jedini strelac na ovom meču bio je Benjamin Tatar, koji je u finišu meča doneo veliku radost Lalatoviću i "Lešinarima" na tribinama.

Prihvatio je jednu loptu iskosa sa desne strane na ivici kaznenog prostora, oslobodio se driblingom jednog čuvara i šutirao precizno sa nekih 16 metara i pogodio donji desni ugao golmana Igmana i doneo zlata vredne bodove Borcu, koji je sada sa 7 bodova na tabeli u samom vrhu, odnosno na deobi prve pozicije sa Širokim Brijegom, koji ima meč manje, dok Sarajevo sa šest bodova iz dva meča ima i dva meča manje i ima priliku da preuzme vrh tabele.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Lalatović pokazao telefon u kameru: Nisam nazvao Novopazarce Turcima! Kunem se u decu, ovo je laž!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA