Kapelo: Matić veće pojačanje za Romu od Dibale

Dibala je u Rim došao uz pompu i spektakularan doček, a Kapelo smatra da je pažnju zaslužio i Matić

  • 2

Slavni italijanski fudbalski trener Fabio Kapelo izjavio je danas za Il Matino, dnevni list iz Napulja, da je srpski fudbaler Nemanja Matić veće pojačanje za Romu od Argentinca Paula Dibale.

I Matić i Dibala stigli su ovog leta u tim trenera Žozea Murinja kao slobodni igrači, a Srbin je Argentincu prepustio broj 21 na dresu.

Dibala je u Rim došao uz pompu i spektakularan doček, a Kapelo smatra da je pažnju zaslužio i Matić.

- Biće ovo veoma zanimljiva sezona. Čini mi se da je Serija A još više izbalansirana nego ranije, slično kao i prošle sezone. Mislim i da je Roma sada još bliža ostalim top timovima, naročito posle ovog odlično odrađenog prelaznog roka. Svi pričaju o Paulu Dibali, ali pravi posao je Nemanja Matić. To je pravo pojačanje. Svega nekoliko igrača na svetu može da ima takav uticaj na sredini terena kao Matić - izjavio je Kapelo za Il Matino.

Fudbaleri Rome svega tri puta osvojili su titulu prvaka Italije, poslednju 2001. godine, kada ih je kao trener predvodio upravo Fabio Kapelo.

Video: Nemanja Matić trenira po paklenoj vrućini u Srbiji

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA