≫ 

Pešić razmišlja samo o svojoj ekipi: "Da ispunimo ono što Mister traži od nas"

Od Zvezdinog napadača se očekuje da zablista u ovom važnom dvomeču

  • 0

Pred fudbalerima Crvene zvezde je najvažnija utakmica u dosadašnjem delu sezone. Crveno-beli gostuju u Haifi ekipi Makabija u sredu od 21 sat u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, a na konferenciji za medije pred meč uz Dejana Stankovića govorio je i napadač Aleksandar Pešić.

Nakon Stankovićevog izlaganja usledila su pitanja za Aleksandra Pešića. Prvo se ticalo njegove epizode u Makabiju, ali onom iz Tel Aviva.

- Imao sam čast, igrao sam u izraelskoj ligi, lepe derbije. Jedan od lepših je ovde, posle našeg. Postigao sam dva gola iz tri meča. Pre svega bih voleo da napravimo što bolji rezultat. Voleo bih da dam gol, ali u mislima mi je da ostvarimo što bolji rezultat. Haifa ima taj kostur ekipe, dodali su dva, tri nova igrača. Po meni je najbolji igrač Dolev Haziza. Promenila se ekipa dosta. Bolji su nego što su bili ranije. Trenutno razmišljam o našoj igri, o tome šta Mister traži od nas. Njima želim sve najbolje.

Pešić je pružao odlične partije u izraelskom klubu, a ističe da se nada da će isto tako igrati i u dresu svog voljenog kluba.

- Naravno da bih voleo da se ponovi, pogotovo jer igram za voljeni klub za koji navijam od malena. Bila bi mi još veća čast da sa Zvezdom napravim rezultat kao što sam napravio sa Makabijem.

Video: Pešić do prvenca u Crvenoj zvezdi: Ivanić kao furija po krilu za laganu egzekuciju povratnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA