≫ 

Srpski golman čini čuda: Odbranio penal, pa 4 šuta za 25 sekundi

Petrović pokazao da je jedan od najboljih golmana u MLS

  • 1

Srpski golman Đorđe Petrović nastavio je sa sjajnim partijama na golu Nju Ingland Revolušna, iako je njegov tim poražen od Hjuston Dinama rezultatom 3:1.

Petrović je jedan od najboljih golmana u MLS i vrlo brzo se privikao na tu ligu otkako je zimus otišao u nju iz Čukaričkog.

Protiv Hjustona je najpre odbranio penal, novi u nizu, u 33. minutu, da bi u 70. za 25 sekundi upisao čak četiri odbrane. Jednostavno, u tim trenucima kao da je začarao gol.

Sve se to dešavalo pri rezultatu 1:1, ali je nedugo zatim Hjuston poveo nakon novog penala. Ponovo je Petrović pogodio stranu, međutim, ovoga puta šut je bio jači i precizniji. Nažalost po njega, do kraja je još jednom kapitulirao - uz napomenu da je šut Pikoa bio nezaustavljiv.

Petrović je, inače, dete Čukaričkog i u prvom timu je od 2017. godine. Branio je u IMT-u na pozajmici, dok se svojevremeno našao i na spisku A reprezentacije Srbije. U mladoj je, naravno, bio standardan.

Podsetimo, Petrović je u SDA otišao pomalio i neočekivano, a Čukarički je na ime tog transfera zaradio oko milion dolara.

Video: Posle transfera karijere golman Čukaričkog zaprosio misicu: Priredio joj spektakularno iznenađenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA