≫ 

Crno-belo je u modi na Čizmi: Udineze je hit sezone, Inter osetio moć "Zebreta"!

Tim sa "Dačije Arene" trenutno je ldier Serije A

  • 1
udineze Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Udineza šamaraju redom favorite u Seriji A, ne pitaju za ime i trenutno se šepure na vrhu Serije A sa učinkom od pet pobeda, remijem i porazom.

Novi trijumf bio je najveći do sada, mada je i onaj nad Romom prilično odjeknuo (4:0), ekipa trenera Sotila porazila je viceprvaka Inter na svojoj "Dačija Areni" 3:1 i pokazala da bi mogla da bude ozbiljan rival svima u borbi za najviši plasman.

Strelci za ekipu Andree Sotila bili su Škriniar, koji je postigao autogol, bio je to "odgovor na vođstvo gostiju preko Barele, te Bijol i Arslan u samoj završnici meča, za delirijum na stadionu.

Asistent kod drugog i trećeg gola domaćeg tima bio je Delofeu. 

Interu je ovo bio već treći poraz ove sezone, četiri pobede održavaju "neroazure" u gornjem delu tabele, ali ne izgleda milanski tim  ni izbiliza tako ubedljivo i efikasno kao prethodne sezone.

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo izuzetno neizvesna sezona u Seriji A, barem kada je vrh u pitanju, gde je trenutno velika gužva sa nekoliko klubova u tesnom poretku.

Udineze vodi trku sa 16 bodova, Atalanta, Napoli i Milan imaju po 14, Roma ima 13 bodova, Inter 12...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA