Šok, pa radost Orlova na Marakani: Klaeson "kaznio" promašaj Živkovića, ali je tu stari, dobri Mitrogol!

Dva gola za tri minuta na najvećem srpskom stadionu u prvom poluvremenu

  • 0
Aleksandar Mitrović Foto: Marko Jovanović

Kakav šok na stadionu "Rajko Mitić" za reprezentaciju Srbije, a onda i velika radost! Nakon što je Andrija Živković promašio šansu koju je teže bilo propustiti, nego iskoristiti, Švedska je došla do prednosti iz kontranapada preko Viktora Klaesona.

Prethodno je, kao što smo naglasili, Živković bio sam kao duh na pet metara od gola, postavio je nogu, ali je lopta preletela daleko preko stative. Šveđani su uzvratili kontrom, igrao se 15. minut utakmice kada je Dejan Kuluševski pronašao samog Klaesona u srcu kaznenog prostora, a ovaj je po zemlji prosledio loptu u gol.

Bio je to pravi hladan tuš za Orlove, ali i velika motivacija da pred mališanima koji su odlično ispunili tribine stadiona "Rajko Mitić" naprave preokret.

I samo tri minuta kasnije - gol! A ko drugi da ga postigne nego naš Mitrogol! Aleksandar Mitrović sačekao je centaršut Živkovića, koji se na neki način iskupio za promašaj odličnim dodavanjem, a napadač Fulama po običaju je bio na pravom mestu u pravo vreme i postigao izjednačujući gol.

Pogledajte šta se to dešavalo na Marakani u video snimcima koji se nalaze u samoj vesti.

Video: Srbija igra protiv Švedske, deca ispunila Marakanu da bodre Orlove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA