≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne poštuje ovu igru, za 6 meseci ga nisam pretvorio u fudbalera": Jurić besneo na Radonjića, pa hvalio Hrvata

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijanski mediji ističu da za Srbina nema budućnosti u Torinu

  • 10
Ivan Jurić, Nemanja Radonjić Printskrin: Youtube/ArenaSport

Zbog poteza Ivana Jurića, koji je uveo Nemanju Radonjića i izveo ga posle 15 minuta igre, gradski derbi između Juventusa i Torina (4:2) praktično je pao u drugi plan.

Svi samo komentarišu to što je trener Torina uradio, gde je bukvalno ponizio srpskog fudbalera, a posle utakmice je otkrio i svoje razloge.

- Borim se da razumem ove stvari. Po mom mišljenju, njemu nedostaje potpuno poštovanje prema ovom sportu. Imaš stvari za koje znaš da treba da uradiš, dođeš i odmah uradiš suprotno. Znači da nisi u igri - rekao je Jurić za DAZN i nastavio:

- Ovaj momak ima talenat, ali očigledno za ovih šest meseci našeg zajedničkog rada nisam uspeo da ga pretvorim u fudbalera. Imao je spektakularnu nedelju na treningu i svi smo mislili da može da napravi razliku. Zato se osećamo iznevereno. Mislim da nije ni shvatio šta je pogrešio. Nije zloba, ponekad imate igrače kao što je Vlašić koji su najbolji u tome da uvek budu fokusirani na detalje, a drugi možda i ne vide te stvari koje su važne.

Jurić, inače, krivi Radonjića za treći gol Juventusa, jer je dozvolio Federiku Kijezi da ubaci loptu posle igre iz kornera. Tamo je Bremer sjajno regaovao i bili je 3:2 za domaćina.

Ono što je takođe isfrustriralo čelnike Torina, barem tako pišu italijanski mediji, jeste spoznaja da su ispunjeni određeni uslovi i da je pozajmica Radonjića iz Olimpika prerasla u obaveznu kupovinu od dva miliona.

- Kako je obaveza kupovine aktivirana, Radonjić se neće vraćati u Marselj, pa Torino na leto treba da pronađe novog kupca - piše "football-italia."

Podsetimo i da se sam Radonjić obratio putem društvenih mreža odmah posle meča i poručio je da Bog sve vidi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mosna

    1. mart 2023 | 08:10

    Pa on je fudbaler samo za Zvezdanu...trenutno...A za godinu-dve za OFK Beograd Zvedana 2...

  • Kefalo

    1. mart 2023 | 08:21

    Bitno je ko je njemu devojka

  • Bo

    1. mart 2023 | 08:43

    Radonja ne slušaj grobare koji brane trenera, on je njihov moraju to im je u krvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA