Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Održan sastanak u Humskoj: Golman Popović dobio zeleno svetlo za odlazak iz Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukoliko, pak, ne dođe prava ponuda mladi čuvar mreže će ostati i boriti se za mesto u timu, ali će prednost u startu imati novajlija Aleksandar Jovanović

  • 6
FK Partizan - FK Hamrun, Liga konferencija Foto: Nikola Anđić

Dosadašnji prvi golman PartizanaAleksandar Popović obavio je danas sastanak, u prisustvu menadžera Zorana Stojanovovića sa čelnicima kluba i sportskog sektora u vezi sa budućim statusom u prvom timu, s obzirom na činjenicu da su crno-beli na korak od angažovanja Aleksandra Jovanovića iz kiparskog Apolona.

Čuvar mreže je dobio “zeleno svetlo” da potraži novu sredinu, a ukoliko ne dođe ponuda koja zadovoljava njega i klub, ostaće u Humskoj i boriće se za svoje mesto pod suncem.

Najavili smo još pre 20-tak dana da Partizan namerava da promeni kompletnu golmansku liniju i da je tim povodom targetirao pomenutog Aleksandra Jovanovića, pa i Dragana Rosića, člana Radničkog iz Niša (iako je taj interes splasnuo posle tuče golmana u noćnom klubu), ali da prevashodno klub mora da nađe prostora novim snagama tako što će rešiti status dva aktuelna golmana sa važećim ugovorima – Popovića i Nemanje Stevanovića.

Milan Lukač, kome ugovor ističe 30. juna je u priči bio na drugačiji način, kao podrška mlađima i njegova pozicija nije komplikovala crno-belima realizaciju planova.

Otuda je sastanak sa Popovićem i njegovim dugogodišnjim zastupnikom Stojadinovićem upriličen danas i protekao je u korektnom tonu, jer je obema stranama u interesu da se nađe najbolje rešenje i za igrača i za klub.

Mladom čuvaru mreže je predočeno da klub želi iskusnijeg golmana u narednoj sezoni, da je zato i posegao za Jovanovićem, kao i da se Popviću neće praviti problem ako dođe ponuda koja ga zadovoljava, ali i ukoliko se to ne dogodi u prelaznom roku.

Tako su se dve strane i rastale, Popović će se pojaviti na početku priprema za novu sezonu, koji je zakazan za ponedeljak 19. juna, ali će ako se ukaže dobra prilika napustiti crno-bele tokom tekućeg leta i Partizan mu neće praviti probleme u vezi sa eventualnim obeštećenjem.

(Z. Ivković)

Video: "To nisam čuo, ne mogu uticati na navijače, nije moj posao": Željko Obradović o skandiranju Nedoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • crni

    16. jun 2023 | 15:07

    UPRAVA NAPOLJE !!!!

  • RSK

    16. jun 2023 | 16:57

    Mislim da će VUCELIC biti golman. VAZURA predvodi napad........

  • Ivan

    16. jun 2023 | 14:56

    Daj bože da dođe Aca Jovanović. On je golmančina za ovog Popovića koji 3 utakmice odigra dobro a onda u jednoj sve upropasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA