≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rikardo se oprostio od saigrača i stručnog štaba: Napadač Partizana u nedelju putuje u Katar

Vreme čitanja: oko 1 min.

On će potpisati trogodišnji ugovor

  • 5
Rikardo Gomeš Foto: Marko Jovanović

Partizan je krenuo u rekonstrukciju tima. Otišlo je nekoliko igrača iz Humske, a među poslednjima je to uradio i Rikardo Gomeš, koji će otići u Katar, a od koga će crno-beli prihodovati čak 1.500.00 evra što je i odličan posao, s obzirom na to da ima 32 godine.

Telegraf je preneo vest o njegovoj prodaji, kao i detalje istog, dok dolaze i nove informacije oko njegovog transfera.

Naime, Rikardo se koliko danas oprostio od saigrača i čitavog stručnog štaba tokom treninga, te će već u nedelju, 25. juna, otputovati za Dohu, gde će staviti paraf na trogodišnji ugovor sa Al Šamalom iz Katara.

Već smo pisali i o tome kakav je plan Partizana u budućnosti, bar što se tiče Rikardove zamene. Zarađen novac od njegovog transfera će jednim delom biti iskorišćen za zamenu, kao što je bio slučaj i u prvom mandatu, kada je prodat za 3.000.000.

Tada je Partizan uspeo da "unovči" napadača i umesto njega su angažovana pojačanja poput Takume Asana, Bibarsa Natha, Umarada Sadika... Koji su bili oslonac tima koji je predvodio Savo Milošević.

Crno-beli su u ovom prelaznom roku već ostali bez nekih igrača, Slobodan Urošević je otišao na Kipar za 200.000 evra, dok su se s klubom rastali još i Ljubomir Fejsa i Hamidu Traore, koji su otišli kao slobodni igrači iz ovog tima.

Takođe, sve više se pominje i potencijalni odlazak Patrika Andradea koji ima pozamašnu platu u Humskoj, za koju i ne doprinosi na terenu.

(Telegraf.rs)

Video: Rikardo zagonetan povodom svoje budućnosti u klubu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    25. jun 2023 | 07:50

    Jel dobio dozvolu od Dragovica da izadje iz dzepa...?

  • GrobAr

    25. jun 2023 | 08:41

    Idi siroko ti polje...

  • Sasa

    25. jun 2023 | 08:34

    Ovo je kraj FK partizana,,,sa prodajom Rikarda partizan će u narednoj sezoni biti bitku za čast , a nikako za prvih tri na tabeli ..sramota gde ova uprava dovede ovakav klub...dno je dno...sada partizan ima samo Dijabatea i Natka koji može da igra 30 minuta,,,ostali su igraci za nizi rang,,a trener za zonu SRBIJE. ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA