ŠOK! Voditelj tuče kaišem Džastina Bibera! (VIDEO)

"Znam da mi tvoja mama neće zameriti što ću da te malo prevaspitam!", galamio je glumac iz filma "Mamurluk", dok je vadio kaiš iz pantalona i sa njim počeo da udara po kanadskoj zvezdi, na opšte zaprepašćenje svih gledalaca

  • 3

Glumac i voditelj Zak Galifianakis, inače zvezda filma "Mamurluk", ugostio je tinejdž zvezdu Džastina Bibera u svojoj emisiji "Between Two Ferns", gde ga je žetoko izvređao, a u jednom momentu je i izvadio kaiš i počeo da udara po njemu. Mnogi su se prepali, ali je to bio samo dobro spremljen scenario za šou.

Voditelj je počeo da glasno nabraja i osuđuje sve šokantne Biberove ispade u javnosti, kao što su piškenje u kofu u restoranu, zatim pljuvanje po fanovima, kao i konzumiranje narkotika, da bi njegov ton rastao i situacija kulminirala do trenutka kada je Zak izvadio kaiš iz pantalona, i počeo da udara po Džastinu, odnosno po stolici na kojoj je pevač sedeo.

- Znam da mi tvoja mama neće zameriti što ću da te malo prevaspitam! - rekao je glumac, a potom izvadio kaiš, dok ga je prepadnuti Biber gledao u neverici.

Svakako, ovo je bio samo dobro pripremljeni scenario, kako bi emisija bila uzbudljivija.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA