≫ 

Najjača skrivena akcija ikada: Komšiju Paspalja šokirali Đorđević i Orlovi na basket terenu (VIDEO)

Potpuno neverovatna scena u kojoj Đorđević, Paspalj, Tomašević i desetine javnih ličnosti igra basket "u kraju" viđena je u Beogradu

  • 12
Žarko Paspalj Printscreen: Youtube/Košarkaški savez Srbije

Košarkaški savez Srbije pre odlaska u Kinu na Svetkso prvenstvo iznenadio je proslavljenog nekadašnjeg reprezentativca Žarka Paspalja koji je "muku mučio" sa dvorištem i basketom koji je za kraj u kojem živi postao "zaboravljena igra".

Naime, Žarko Paspalj odlučio je da presredi dvorište u kraju u kojem živi i od njega napravi košarkaški teren. U celoj akciji pomogao mu je samo jedan od komšija, a kada je sve završeno, napravljen je pravi mali basketaški raj na zemlji. I posle obavljenog posla košarkaška legenda nije imala razloga za zadovoljstvo jer teren osim nekolicine male dece niko nije koristio.

Naravno, kako je za ovu "problematiku" znao Dejan Tomašević, odlučeno je da se napravi akcija za "Komšiju Paspalja". Odlučeno je da se sa glumicom Bojanom Maljević, košarkašima i umetnicima krene "na teren", bez Paspaljevog znanja.

Posebno je zanimljiva scena kada Tomašević dolazi u goste Tomaševiću, dvojac seda na klupu. U momentu kada Paspalj priča o tome da niko ne igr akošarku na njegovom terenu, čuje se lopta, a na terenu ni manje ni više nego selektor Saša Đorđević lično.

Kako je sve izgledalo na licu mesta pogledajte u kratkom filmu koji su uz podršku KSS-a, realizovali studenti FEFA:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    28. avgust 2019 | 13:12

    Da suza sama krene! Drzi se legendo i batali pusenje!

  • aat

    28. avgust 2019 | 12:59

    Bravo !Za ideju, za drugarstvo, za zajednistvo, za zabavu, za iznenadjenje, za sport, za nove generacije ......E pa gospodo ovako se uce deca i promovise sport, a ne « maketama » tenkova

  • 🇷🇸⛷🇵🇪

    28. avgust 2019 | 13:56

    Краљевски за краља. Нисам мислио више да пишем али морам. Ово треба бити научни програм на неким телевизијама уместо оног јада и беде коју нећу ни да пмиљем да небих покварио овај видео.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA