≫ 

Jokić nikog nije udostojio komentara posle fijaska: Samo je protutnjao kroz miks zonu! (VIDEO)

Za ceo turnir, Jokić se nije jednom udostojio da prozbori koju reč

  • 77

Navijači Srbije najviše su na Mundobasketu očekivali od Nikole Jokića, koji nije uspeo da donese prevagu.

Štaviše, Jokić je sve vreme bio na distanci i sa medijima, nije dao nijednu izjavu, čak ni posle pobede nad Litvancima u Areni, kada je 20.000 ljudi došlo najviše da bi videlo njega na delu.

Pravila iz NBA koja su u vezi sa dostuponšću javnosti i koja se poštuju očigledno ovde ne moraju, pa je Jokić, ponekad i u društvu braće, prilično oštro reagovao na svaki pokušaj da se sa njim stupi u kontakt.

Tako je bilo i u Kini, gde je Jokić zadržao stav, iako se od njega ne očekuje da se obrati medijima, već navijačima i svima koji su ga podržavali i bodrili.

Bogdan Bogdanović se pokazao kao lider i preuzeo je odgovornost, nije bežao ni od medija, isto je postupio i Nemanja Bjelica, koji je emotivno pokazao koliko mu je teško i šta je sve nedostajalo.

Što je Jokića tiče, samo je nonšalantno iz uz mrzovoljan izraz lica prošao kroz miks zonu, kao da se ništa nije desilo...

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

VIDEO - Đorđević: Svi smo krivi za neuspeh a ja prvi!

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svi su treneri sada

    10. septembar 2019 | 18:33

    Jokic je odlicno igrao i trudio se. Sada vam je on kriv sto nije dao izjavu? Decko je dosao da igra a drugi trebaju da objasne sta se to desilo u timu i gde se izgubio nas timski duh!

  • Dule

    10. septembar 2019 | 20:08

    Ostavite više ovog čoveka na miru. Danas je bio jedini uz Bogdanovića koji je bar nešto pokazao na terenu. Organizovana hajka se digla na ovog momka što prošle, što ove godine... A sad se čuditie što neće da daje izjave.

  • Navijač

    10. septembar 2019 | 19:44

    Stvarno ne znam zašto ovoliko negativno o ovom momku.. U stvari znam.. Njegov uspeh i košarkaški umeće koji je sam krvavo stekao ovde su redom svi mediji počeli da srozavaju još pre dve godine. Zarad boljeg tiraža ili bolje posećenosti sajtova SVI su se redom utrkivali bombastičnim naslovima kako je izdao svoju zemlju, kako se prodao za pare, kako je izdajnik, kako ovo, kako ono.. NI JEDAN medij ni uputio izvinjenje kad ih je demantovao sve. Isti ti mediji su okupili kritičnu masu koja je progutala tu gnusnu laž i počela je negativna kampanja protiv momka. Njegova igra na svetskom prvenstvu? Pitajte selektora. Držao ga je na četvorci protiv banana ekipa, kad je došla Španija, posle trećeg bezuspešno napada trebao da ga spusti u reket jer je pobogu tu najbolji na svetu!! Odlično prvo poluvreme sa argentinom. Tri igrača je punio sa faulovima. Šta se desilo u drugom poluvremenu? Opet pitajte selektora. Mlad je dečko, ima vremena kad će on doprineti svojoj zemlji, ne terajte ga. PUNA PODRŠKA JOKARI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA