≫ 

Bogdan i Bjelica razbili Klivlend, dabl-dabl Jokića uz brige u Denveru, Bertans izludeo Lebrona i Lejkerse! (VIDEO)

Sakramento upisao novu pobedu, Jokić i Kokoškov poraženi

  • 0

Sakramento Kingsi nastavljaju sa sjajnim partijama ove sezone, a značajan doprinos daju srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica. Bogdan je u pobedi nad Klivlendom od 129:110 postigao 15 poena sa klupe, dok je Bjelica kao starter imao 13 poena.

Bogdanović je za tri imao slabije procente (1 od 5), dok je ukupno iz igre šutirao 7 od 18. Upisao je i 4 asistencije i 4 skoka.

Bjelica sa druge strane nije trošio mnogo lopti, a imao je visok procentat šuta (6 od 8 ukupno, 1 od 2 za tri). Tome je dodao i 4 skoka i 2 asistencije.

U redovima Sakramenta istakao se De'Aron Foks sa 30 poena i 12 asistencija, dok je Badi Hild postigao 25 poena.

Kod Klivlenda su se istakli Džordan Klarkson sa 26 i Alek Burks sa 22 poena.

Denver je poražen na gostovanju Šarlotu, koji je slavio sa 113:107. Nikola Jokić je imao novi dabl-dabl 16 poena i 11 skokova, a dodao je i 6 asistencija, jednu ukradenu loptu i dve blokade.

Ipak, to nije bilo dovoljno za Nagetse, kod kojih je najefikasniji bio Džamal Mari sa 20 poena, dok su 16, pored Jokića, postigli i Pol Milsap, Malik Bejzli.

Najveći problem za Denver nije poraz, već povreda Pola Milsapa, koji je posle jednog teškog pada na parket slomio nožni prst i čeka ga duže odsustvo sa parketa.

Šarlot je na krilima Kemba Vokera, koji je upisao 21 poen, tokom gotovo čitavog meča imao prednost i na kraju ju je i sačuvao. Ključna je bila druga četvrtina, koju su dobili sa 40:28 i tu prednost su čuvali do kraja.

Igor Kokoškov upisao je novi poraz na klupi Finiksa, ovoga puta ih je u Arizoni savladao Majami Hit sa 115:98, tako da Srbina čeka ozbiljan posao na klupi Sansa.

U derbiju večeri, San Antonio je slavio proitiv Los Anđeles Lejkersa sa 133:120. Iako su Lejkersi, predvođeni Lebronom Džejmsom, koji je postigao 35 poena, imali prednost tokom gotovo čitave utakmice, San Antonio je furioznom četvrtom četvrtinom, koju su dobili sa 44:21 došli do velike pobede.

DeMar Derozan je postigao 36 poena, a veoma bitnu rolu imao je i Davis Bertans, koji je postigao 13 poena, a posebno važna bila je jedna njegova trojka uz faul, kojom je i počela serija San Antonija, koja je ubila u pojam Lebrona i saigrače, od koje se nisu oporavili do kraja meča.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Davis Bertans (@dbertans_42) on

Aktuelni šampioni, Golden Stejt Voriorsi slavili su na gostovanju protiv Milvokija sa 105:95. Klej Tompson i Stef Kari su postigli po 20 poena, dok je Kevin Durent ubacio "samo" 11 poena. Milvokiju nije pomoglo 22 poena Janisa Adetokumpa, koji je imao i 15 skokova.

Bojan Bogdanović je imao neverovatnu partiju protiv Orlanda, gde je postigao 26 poena. Nikola Vučević je na drugoj strani bio odličan u redovima Medžika sa 22 poena i 10 skokova, ali se tim u kojem je hrvatski reprezentativac slavio sa 112:90.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA