≫ 

Jokić odradio kaznu, pa razbio Filadelfiju: Srbin novim tripl-dablom dokazao da mu je mesto na Ol staru NBA lige (VIDEO)

Džoker je još sredinom treće četvrtine došao na asistenciju od tripl-dabla, a ovo mu je bio ukupno 7. u sezoni

  • 2

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije mogao da poželi bolji povratak na parket posle suspenzije od jednog meča, jer je u pobedi Denvera nad Filadelfijom ostvario novi tripl-dabl učinak - 126:110!

Ukupno sedmi ove sezone, čime je na najbolji način stavio svima do znanja da za njega mora da ima mesta na Ol star meču.

Jokić je za 34 minuta, koliko je proveo u igri, imao skor od 32 poena, 18 skokova i 10 asistencija! Čak 17 je ubacio u prvoj deonici, a do poluvremena je sakupio i 12 skokova.

Tu asistenciju koja mu je trebala za tripl-dabl upisao je sredinom poslednje deonice, u trenutku kada je dodao Bizliju za zakucavanje i odlazak na 118:104. Prethodno je sredinom treće četvrtine imao 28 poena, 17 skokova i devet asistencija na svom kontu.

- Vratio se i uradio ono što smo i očekivali da će da uradi. Hvala Bogu što je u uniformi Denvera - rekao je Jokićev trener Meloun.

Čak su se i njegovi saigrači posle meča utrkivali ko će više da ga pohvali, dok je Srbin bio očekivano skroman posle još jedne sjajne partije.

- Ja samo igram jako i pokušavam da pobedim. Nikada u meč nisam ušao sa mišlju koliko ću ubaciti poena ili uhvatiti i dodati lopti - jasan je bio Jokić.

Imao je Jokić iza sebe čak petoricu dvocifrenih igrača koji su ga ''pratili'' na ovom meču protiv Filadelfije. Plamli je ubacio 17 poena i šest skokova, Barton 16 poena, Krejg 15 poena i šest skokova, Bizli 14, dok je Moris udodao 10.

U nedostatku Džoela Embida, koji nije igrao protiv Denvera, Filadelfiju su na parketu predvodili Redik, Brever i Simons sa 22, odnosno 20 poena i 19 poena. S tim da je poslednji dodao i 12 skokova.

Džona Bolden, bivši igrač FMP-a, igrao je 11 minuta protiv Denvera i za to vreme je ostvario tri poena i tri skoka.

>>> Dve pobede u Primeri vezao je Real, čini se da se ekipa malo podigla posle vrlo lošeg perioda, pa dvojka s kvotom 1,85 u Kataloniji zvuči primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Epsanjol - Real Madrid.

Rezultati:

Nju Orleans - San Antonio 114:126

Memfis - Indijana 106:103

Boston - Golden Stejt 111:115

Denver - Filadelfija 126:110

Portland - Atlanta 120:111

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA