≫ 

Samo Srbija može da pobedi Drim tim: Kobi upozorio Amerikance kojima niko godinama nije ni do kolena!

Moramo da budemo spremni na to, kaže Brajant

  • 11

Čuvena Mamba iz Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant veruje da Orlovi mogu da ugroze Amerikance, ukoliko se SAD opusti.

- Da li mislim da Srbija može da pobedi SAD, odgovor je "da". Mislim da mogu da ih pobede i da su jedini tim koji ima šanse da nas pobedi. I zato moramo da budemo na prstima i spremni, jer svakako možemo da budemo poraženi - rekao je Kobi.

On je odgovarao na pitanja navijača kao zaštitno lice Svetskog košarkaškog prvenstva u Kini. Između ostalog, rekao je i da li se i dalje bavi košarkom, tri godine od odlaska u penziju.

- Pitanje je da li i dalje radim na svojoj igri posle penzije i odgovor je ne. Ne igram košarku više, treniram svoju ćerku i njene saigračice, to radim svakog dana i učim ih - kaže Brajant.

Često tokom karijere njemu su zamerali da ne dodaje loptu i da samo šutira na koš, a on ima vrlo jasan odgovor na to: pokaže pet prstiju.

S druge strane, Lejkersi su povukli oba broja koja je nosio na dresu tokom 20 godina karijere, i osmicu i dvadeset četvorku. U Drim timu Kobi je nosio treći broj i to znog fudbala jer se zna da je odrastao u Italiji.

- Razlog zašto sam uzeo desetku kad igram za reprezentaciju jer je, dok sam odrastao, "10" bio broj svih mojih omiljenih fudbalera. Mislio sam da je to prestižan broj koji sam i sam hteo da nosim u reprezentaciji - objasnio je Brajant.

Mamba je otkrio i protiv koga je u dresu sa prugama i zvezdama najviše voleo da igra.

- Najviše volim da igram protiv svog brata Paua Gasola i nacionalnog tima Španije, to je lako pitanje - istakao je Brajant.

VIDEO - Sale Đorđević kritikuje: Košarka je najbolja kad se igra jednostavno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чичарито

    15. mart 2019 | 11:38

    Коби србине 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Baster

    15. mart 2019 | 12:57

    Verovatno je ubeđen da je Jokić veliki Srbin i da ce sigurno igrati za reprezentaciju. To još niko ne zna. Čekamo i nadamo se da je tako..

  • Mare

    15. mart 2019 | 13:04

    Kada Kobi to kaze nema dalje.Mada svi to znaju u kosarkaskom sportskom svetu.Ljudi pa zato nas i mrze izmedju ostalog.Srbija 8mil stanovnika a usa oko 300 mil stanovnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA