Molim vas, ne delimo Zvezdine igrače na strane i domaće: Tomić povisio ton na konferenciji za medije, nisu mu se dopale opaske novinara (VIDEO)

Nije se dopala strategu crveno-belih novinarska konstatacija da su trijumf protiv Partizana izneli srpski košarkaši

  • 8

Trenera Crvene zvezde Milana Tomić samo jedno pitanje je oneraspoložilo posle triler pobede crveno-belih nad Partizanom u prvoj utakmici polufinala ABA plej-ofa. Isto ono sa kojim ga je sačekao i novinar Arene neposredno nakon meča u tunelu hale, a tiče se učinka domaćih igrača koji su doneli prevagu.  

Tomić je na pres konferenciji nakon meča povisio ton odgovarajući ponovo na istu temu.

- Morate da shvatite da nema odvajanja domaćih i stranih. Svi radimo za Zvezdu, jedan smo tim, hoćemo u Evroligu svi zajedno. Igra KK Crvena zvezda, ne igraju stranci i domaći. To je KK Crvena zvezda. I taj košarkaški klub će biti i sa domaćim i sa stranim igračima. Domaći i stranci… Mi treba da pričamo o Zvezdi. Godinu dana pričamo o toj podeli. Svi radimo za Crvenu zvezdu - rekao je, pa stavio tačku na "podelu".

- Čović je odigrao fenomenalno, kao i Rivers u prvom delu, kao i Beron, kao i Odžo, kao i Dobrić… Ali, molim vas više da ne delimo više na domaće i strane igrače. Svi radimo za Zvezdu. Ona je ispred igrača.

Utakmicu je opisao kao tešku, iscrpljujuću, nervoznu, opterećujuću za jedne i za druge...

- Bila je teška utakmica, kao i svaki derbi, a pogotovo jer je bila na našem terenu. Imali smo veći pritisak, to sam i očekivao. Takođe, hteo bih da se zahvalim navijačima, jer su 40 minuta navijali, bodrili nas i bili šesti igrač. I dok smo gubili 11 razlike nisu prestajali da bodre ekipu i mogu samo da im kažem da su najbolji u Evropi.

Imao je samo reči hvale Tomić za svoje igrače, posebno za one koji su "stisnuli zube" uprkos povredi. Džo Reglend je želeo da nastavi iako je bio vidno u problemima.

- Reglend je pokušao, svaka mu čast, čestitam mu, pokušao je da odigra na početku treće četvrtine, ali nije mogao. To je bio momenat gde se Partizan odmaknuo i poveo dvocifrenom razlikom. Imali smo još dva igrača koji su odigrali pod bolovima - Filipa sad da vidite biće vam jasno, odigrao je 17 minuta sa velikim bolom u ramenu, bio je jedan od ključnih igrača za večerašnju pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    23. mart 2019 | 23:33

    Objasnio.

  • Zvezdino dete

    24. mart 2019 | 03:32

    Uz dužno poštovanje Tomiću,jedva čekam da ti vidim leđa. Jedan sam od onih koji je dizao brata Radonju u nebesa kad su ga svi pljuvali. E moje Delije....

  • Rade

    24. mart 2019 | 01:37

    Bitno je da su sudije odradile ono zasto su placeni da gledamo bruku Srbske kosarke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA