≫ 

Grobari prozivaju RTS zbog priloga o Saletovoj trojci iz Istanbula: Danas ona ne bi bila dovoljna za pobedu Partizana (VIDEO)

Javni servis ponovo se našao na udaru navijača

  • 23

Novinari RTS-a uradili su prilog o godišnjici pokoravanja Evrope od strane košarkaša Partizana u Istanbulu 1992. godine, kada je Sale Đorđević protiv Huventuda postigao trojku za pobedu u poslednjoj sekundi.

Oni su prilog počeli pričom da su košarkaška pravila promenjena i da danas ta trojka ne bi bila dovoljna za pobedu, već samo za produžetak, jer je trojka sa 6,25 metara pomerena za pola metra dalje.

Navijačima Partizana se to nije svidelo, pa su na društvenim mrežama počele prozivke zbog ovog priloga.

VIDEO: Danilović: Razotkrio dva najveća mita o svojoj karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    16. april 2019 | 15:13

    Dao bi je Sale i sa 10 metara da je trebalo! Kao što je mnoge i dao.

  • Buk

    16. april 2019 | 16:36

    Oduzeti Partizanu tu titulu i dodeliti je FMP-u!

  • Rola

    16. april 2019 | 15:28

    RTS treba da napravi prilog kako je FMP-2 došao do lige šampiona pa da objasni recept. Prvo dolazak Vučića na vlast pa postavljsnje naj većeg manipulatora Čivića za predsednika koji je svakog dana napadao Duška Vujoševica dokle ga nije sklonijo. Čovicu ni to nije bilo divoljno nego počeo da otima igrače pa pomogao dovodjenje Pekovica na čelu Partizana sve u svrhu da se Partizan oslabi i FMP-2 preuzme primat. Da svega toga nije bilo još bi sanjali ligu šampiona... Da nisu bila ta pravila FMP-2 nebi bilo nigde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA