≫ 

Pogledajte novi izlazak košarkaša Budućnosti na parket: Pionir je proključao kao nikada! (VIDEO)

Utakmica će kasniti čitavih sat vremena, ali je na kraju postignut dogovor

  • 2

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti se ipak nastavlja, nakon što je čitavih sat vremena odložena zbog skandala koji su napravili navijači crveno-belih, koji su napali Podgoričane čim su izašli na parket da se zagrevaju.

Došlo je do napada i gađanja raznim predmetima. Budućnost je iz svlačionice poslala saopštenje da su gađani čak i metlama, a na parketu su bile i stolice i topovski udari. Jedan navijač je hteo i fizički da se obračuna sa Petrom Popovićem, koji je pljunut, a zatim je uzvratio istom merom.

Posle toga je ekipa Budućnosti otišla sa terena i nisu izašli na teren skoro čitav sat. Navijači Zvezde su ih provocirali da izađu zaboravljenim narodnjakom, a ubrzo se i to dogodilo, pa će meč biti nastavljen.

Čim su se košarkaši Budućnosti pojavili na parketu, usledila je salva zvižduka, a ubrzo je usledio i strašan huk sa tribina. Podrhtavao je Pionir, pa nema sumnje da će igračima Budućnosti biti kao u paklu.

Podsetimo, i sportski diretkor i kapiten Zvezde, kao i predsednik Nebojša Čović apelovali su na navijače da se smire i da ne ubacuju ništa na parket, kako bi meč mogao da počne.

VIDEO: Skandal u Pioniru, navijači Zvezde napali košarkaše Budućnosti

VIDEO: Čović sišao među navijače i smirivao ih

VIDEO:  Evo gde se vratio huligan koji je napao košarkaše Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kikica

    22. april 2019 | 20:02

    Koliko je ovih milovih što su se presunčali, lele!

  • Joni

    23. april 2019 | 06:18

    Ljudi nemogu da verujem.Svi pricaju kako su Zvezdini huligani napravili haos.A sta je bilo kod njih to se zaboravilo.Posebno mi se smucio komentator sa O2 televizije on covek nije normalan. Da celu utakmicu proziva navijace Zvezde stvarno sramota!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA