Zakucao je preko Janisa i uneo mu se u facu, a to mu nije trebalo: Probudio je grčku zver, usledilo je poniženje! (VIDEO)

Janis Adetokumbo je izdominirao u pobedi Milvokija protiv Bostona i doveo svoj tim na pobedu od plasmana u finale Istoka

  • 2

Grčki frik, Janis Adetokumbo igra u MVP modu plej-of seriju protiv Bostona, a u četvrtom meču bio je spektakularan i sa 39 poena i 16 skokova bio je nezaustavljiv za Seltikse.

Imao je ponovo i neke spektakularne poteze, a u jednom momentu i neprijatnu situaciju, gde ga je Džejlen Braun "posterizovao" u četvrtoj četvrtini. Igrač Bostona nije propustio da takav potez na jednoj od najvećih NBA zvezda ne začini dodatno provokativnom gestikulacijom, jer je krenuo ka njemu i stegao mišiće.

Janis ga je samo mirno pogledao, a očigledno da je u njemu kuljao bes. Iskalio ga je ubrzo!

Samo nekoliko minuta kasnije brutalno je zalepio Brauna za tablu posle jedne kontre Bostona, da bi zatim pretrčao čitav teren i posle ofanzivnog skoka poentirao.

Šlag na torti bio je napad u poslednjem minutu, kada je "izvozao" čitavu odbranu Bostona i probušio je kao švajcarski sir, nakon čega je brutalno zakucao i pokazao nadljudske fizikalije i odraz. Baš tada je njegov čuvar pod košem bio Braun, pa je Janis uzvratio gestikulacijom snage i jakim urlikom pobede.

Naredni meč između Milvokija i Bostona na programu je 9. maja od dva sata posle ponoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA