≫ 

Jokićeva srpska škola košarke: Izveo cikcak produženi korak kroz reket i poentirao! (VIDEO)

Srpski centar izveo potez koji se često viđa u mlađim kategorijama u srpskoj košarci

  • 2

Košarkaši Denvera poraženi su u šestoj utakmici polufinala plej-ofa u Portlandu 119:108 čime je tim iz Oregona izjednačio na 3:3 pa će majstorica odlučivati o plasmanu finale Zapadne konferencije NBA lige. Nagetsi su predvođeni sjajnim Nikolom Jokićem sada imaju priliku da u sedmom meču, posle 10 godina obezbede mesto u finalu konferencije (2009. su poraženi od LA Lejkersa 4-2). Sedmi meč je na programu u nedelju uveče.

Jokić je imao 29 poena 12 skokova i 8 asistencija, a tokom meča je dominirao raznim potezima. Jedan od njih je takozvanom fantomskom kamerom (phantomcam) koja zumom prati određenog igrača i beleži njegov potez izbliza.

Naš as je izveo produženi cik cak korak i prošao kroz reket i ubacio koš pored Ameine i Kantera. Ovo često rade bekovi, ali je neuobičajeno za centre, a u srpskoj školi košarke se uči od malih nogu da se na taj način zaobiđe igrač koji se nalazi ispred.

VIDEO - Kreteni su prozivali Jokića! Danilović veruje da će as Denvera igrati za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA