≫ 

Crvendakić: Nismo pričale o utakmici koliko o tome da moramo da izađemo na teren i pokidamo! (VIDEO)

Kao u "Nebeskoj udici" - izađeš na teren i pobediš

  • 0

Srpska reprezentativka Aleksandra Crvendakić rekla je da je plan pred utakmicu za bronzu na Evropskom prvenstvu u Beogradu bio vrlo jednostavan.

Srbija je u drugom poluvremenu dominirala protiv Velike Britanije i na kraju osvojila bronzanu medalju rezultatom 81:55, samo dan nakon dramatičnog i teškog poraza od Španije (71:66).

- Tim smo, pa smo se podržavale, bodrile jedna drugu da prođemo kroz tu neku krizu. Pričale smo i sedele zajedno, nismo toliko o utakmici, koliko o tome da moramo da izađemo sada i da pokidamo. Nema druge opcije. Izađemo, pokidamo i uzmemo tu medalju koju zaslužujemo i eto to smo i uradile - rekla je Crvendakić posle meča.

Ona smatra da je bolje kada se takmičenje završi pobedom nego porazom.

- Jeste, ali svaka medalja je zlatna i vredna, tako da ništa manje nije vredna ni ova. Lepše je pobedom završiti - kaže 23-godišnja Lozničanka koja igra na poziciji krilnog centra i dodaje da nema planova kako da se proslavi bronza.

- Ne znamo još ništa, nemamo plan. Organizatora ima više, ja sam najmlađa, ništa se ne pitam, samo pratim. Pitajte ove starije - završava u šaljivom tonu naša košarkašica.

VIDEO - Sonja Petrović presrećna nakon osvajanja bronze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA