Ameri uče FIBA pravila, Greg urlao, nedostajali su mu igrači čak i za prvi trening! (VIDEO)

Nije lako na startu priprema!

  • 5
Košarkaška reprezentacija SAD Foto: youtube.com

Košarkaši SAD okupili su se u Las Vegasu na startu priprema, a selektor Greg Popovič ima 15 igrača na raspolaganju.

Treneru Sparsa asistira Džef van Gandi, a zanimljivo je da Kajl Lauri nije bio u akciji sa ostalima zbog lakše povrede, dok su Dearon Foks i Džo Haris postali novi prinudni i privremeni članovi, kako bi Greg imao širinu igračkog kadra za treninge.

Popovič je podelio igrače u dve ekipe, u prvoj su bili Džejson Tejtum, Majls Tarner, Tadeus Jang, Kajl Kuzma, Markus Smart, Kris Midlton, Kemba Voker i Bruk Lopez, sa druge strane su se našli Foks, Haris, Barns, Braun, Adebajo, Pi Džej Taker, Donovan Mičel i Plamli.

Odvojili su se i Stiv Ker i Lojd Pirs, Greg je insistirao na odbrani pik en rola, a Midlton je objasnio detalje, pošto je bilo i nešto glasnije vike selektora.

- Sve je stvar "koučinga", ovo je drugačiji set pravila iz FIBA, koji pokušavaju da nam objasne. To je sve, svi poštujemo Grega, jer je on najveći svih vremena, svaki put kad otvori usta, svi hoćemo da ga slušamo - rekao je Midlton.

- Svaki put kad se nađemo, hoću da budemo sve bolji i koristimo svaki trening. Nikad nismo igrali u ovom sastavu zajedno, pa morampo da iskoristimo prednost svakog treninga - podsetio je Greg na otkaze igrača koji su u prethodnom periodu nosili igru.

Prethodno su otkazale brojne zvezde od Džejmsa Hardena preko Entonija Dejvisa do Demijana Lilarda, a SAD će se takmičiti u grupi E sa Turskom, Češkom i Japanom.

VIDEO - Sale o susretu košarkaša sa herojima sa Košara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    6. avgust 2019 | 08:29

    Znaci nece biti petokorak njihovo glavno oruzje pri ulazu na zakucavanje?Pa kako ce onda??

  • 534

    6. avgust 2019 | 09:09

    Lako je. Glavno pravilo je: ko predje centar da mu umre majka.

  • Dejan

    6. avgust 2019 | 10:39

    Jel ima neki belc da igra za Ameriku? Pa neće lenštugare da se znoje , dobile neku paru i sad uživaju ! Ja bi zabranio njima da graju i na OI i na Svetskom prvenstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA