Greg Popovič je najbolji, u ekipi nemamo nijednog sebičnog: Voker optimista pred Svetsko prvenstvo

Velika pohvala i za igrače, ali i za legendu među trenerima

  • 0

Košarkaš Boston Seltiksa Kemba Voker rekao je da pripreme pod selektorskom palicom Grega Popoviča za sada idu odlično i navodi da je jedan od razloga za to što u ekipi nema sebičnih igrača.

Voker će činiti deo bekovske linije igrača američke košarkaške reprezentacije na Mundobasketu u Kini pošto je veliki broj zvezda otkazao učešće zbog novih ugovora, priprema za NBA sezonu i povreda.

- Pop nam odlično objašnjava da treba da igramo na svoj način i rad sa njim je sjajan: sve je baš onako kako sam zamišljao. Sve u svemu divan trener i čovek, najbolji je  - konstatovao je Voker, a onda dodao i šta mu se dopada kod Drim tima u ovom sastavu.

- Timski se popravljamo, nemamo nijednog sebičnog igrača. Momci znaju kako treba da reaguju u ključnim trenucima. Popravljamo se svakog dana - jasan je Voker.

On će sa svojom "novom" ekipom pod nacionalnim dresom igrati protiv Turske, Japana i Češke u prvoj fazi Svetskog prvenstva u Kini.

VIDEO - Ludilo navijača Nju Inglanda u Bostonu bilo privedenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA