Ataman nahvalio Odža, Micić najavio pobedu nad Zvezdom!

Pomalo neočekivano, Ataman je izdvojio centra koji nije briljirao u Evroligi do sada

  • 2

Košarkaši Crvene zvezde sa učinkom 1-3 u Evroligi gostuju Efesu u utorak od 18.30.

Biće ovo teško gostovanje za tim Andrije Gavrilovića, naslednika Milana Tomića, koji je kao asistent preuzeo glavnu ulogu. Meč dolazi u mini ciklusu koji je nemilosrdan, prošlog četvrtka je Zvezda izgubila od Barselone, pobedila je Megu za vikend, a već u četvrtak, dva dana posle Efese, ugostiće Himki.

Iako je klub u nezavidnoj situaciji, trener Efesa Ergin Ataman ceni crveno-bele-

- Želimo da započnemo prvo duplo kolo sa pobedom. Crvena zvezda je opasan tim koji ima mobilne petice kao što su Gist i Faje, ali i uticajnog centra kakav je Odžo ispod obruča. Takođe, na niskim pozicijama brane dobro. Sa motivacijom koju nam daju naši navijači želimo da budemo pobednički tim kada zvuk bude označio kraj utakmice - rekao je Ataman, a oglasio se i Vasilije Micić.

- Utakmica poput ostalih, moramo da budemo fokusirani svih 40 minuta i da budemo spremni da odgovorimo na fizički snažnu košarku. Biće motivisani da igraju ovu utakmicu. Nadam se da će naši navijači napuniti arenu, a mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo ovu utakmicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Her zika

    28. oktobar 2019 | 23:41

    Ne brinite, Vasa je samo previse samouveren. Pokazace njemu Covic sta znaci definicija pravog plejmejkera samo ga pustite malo duze da igra i dajte mu malo vise slobode!

  • Sasasa

    29. oktobar 2019 | 00:55

    sto nije Ficka nahvalio? Mozda da kos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA