Reakcija Kevina Lava kada su ga pitali o visini Bobija je nešto najjače što ćete videti: O moj Bože!

Čak ni superstar Klivlend Kavalirsa nije mogao da se otme utisku posle duela sa srpskim centrom

  • 2
Boban Marjanović, Kevin Lav Printskrin: Youtube/FOX Sports Ohio/Smart Highlights EXTRA 2

Dalas je ubedljivo slavio protiv Klivlenda sa 131:111 i tako došao do četvrte pobede od starta sezone, a poseban doprinos dao je i Boban Marjanović, koji je za 15 minuta na parketu bio na granici dabl-dabla (12 poena 8 skokova).

Mnogo problema je Bobi stvarao protivničkim igračima na oba kraja parketa. Centrima Klivlenda bilo je teško da ga čuvaju, a takođe im je slično bilo i kada su napadali dok je Boban čuvao reket.

Srpski gorostas je bio nerešiva enigma čak i za superstara kakav je Kevin Lav, koji je posle meča imao samo reči hvale za Marjanovića.

Na pitanje koliko mu je bilo teško da se nadmeće sa njim pod košem zbog visine koju ima Boban, kao iz topa je "ispalio".

- O moj Bože! Boban je uhvatio loptu jednom i mislio sam da će da asistira spolja kada sam ga pogledao, međutim, on je šutnuo preko mene. To je ludo! On je super talentovan i Rik Karlajl je majstor da pronađe ono u čemu ste dobri i da pronađe male stvari ili nekoliko njih koje oćete da radite u ovoj ligi i izvlači ono najbolje iz vas. To je ono što radi sa Bobanom - poručio je posle meča Kevin Lav.

Pogledajte njegovu izjavu:

Pogledajte i sve Bobijeve poteze na utakmici:

Video: Ovakva tuča se ne pamti u NBA ligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ABV

    4. novembar 2019 | 11:10

    Ne može dati koš iako bez skoka može zakucati s linije za slobodna bacanja, lopta mu ispada iz ruke, ne može uhvatiti dodavanje, spor, jako loš u odbrani.

  • Trener

    4. novembar 2019 | 10:25

    Bobi je samo maskota , eto ima vremena da snima reklame , ai neku manju ulogu je dobio vjv. Da zastrasuje neke klince ili slicno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA